Ezen az iq teszten jó a 79% százalék?
"a 79 nagyon kevés akár százalék akármi"
Hát ha százalék lenne, nem lenne kevés, mert akkor ebben a relációban azt jelentené, hogy magasabb az intelligenciája, mint az emberek 79%-ának.
De hát nem az.
Én katona vagyokök 4 éve NATO és lassan 9 éve Magyar Honvéd.
Nem baj ha kevés az IQ-D az alap 70-nek ha megfelelsz, akkor mehetsz. Még érettségi sem kell,hogy az lehess elég a 8 általános...
Hiszen olyan katona is kell, aki gondolkodás nélkül végrehajtja a parancsokat... Persze ezek ez internetes IQ mérők nagyon sokat torzítanak...
Ez a teszt így írja ki az eredményt. (legalábbis amikor én csináltam így írta ki):
Kiírja az intelligencia hányadost, és hogy ez az emberek hány százalékánál jelent magasabb eredményt.
Viszont a kérdésből és főleg az azóta érkezett kérdezői kommentből ítélve elég hihetetlen lenne az emberek 79%-ánál jobb eredmény.
"Szerintem ha valaki 79%-osra csinál meg egy tesztet nem azt jelenti, hogy az emberek 79%-ánál jobban csinálta, hanem hogy a kérdések 79%-ára tudott válaszolni."
Amikor én megkaptam a Mensa-oklevelemet, szerepelt rajta százalék is egy mondatban, ami megmondta, az emberek hány százalékánál magasabb az az IQ.
De _most_ (alig fél órája) direkt végigkattintgattam, hogy rájöjjek, mit olvashatott félre a kérdező, és csak az volt kiírva, amit beidéztem, tehát az IQ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!