A személyi kölcsönt maximum hány százalék kamattal adhatja ki valaki legálisan?
"Legálisan akár 20 % is lehet, de 0% fölött minden kamat etikátlan és üldözendő."
Ja, csak adjon a bank milliárdokat ki hitelbe, ingyen, aztán gatyásodjon le, az emberek meg néznék, hogy jéééé, 300 forint helyett már 3 milliárd milforint a kenyér...
Ha oda jön egy ember:
Jó napot tudd adni 6 millió forintot
-Én persze és mikora tudja vissza adni és mennyivel többet
-semmivel sem
Ennek semmi értelme nem lenne mert amikor ö költi a pénzem én mennyivel több dolgot tudtam volna venni ugy hogy az egész pénzem ússzot.
Erre mit szólsz?
Ezért van az hogy legalább 5%ot kell éviben
MErt a bankban mindig többet adnak ki ezért amikor megkapom a vastag fizetésem akkor ha ismét jönnek hozzám akkor valamire tudni is tudjam a pénzem mert ez olyasmi lenne mint a sporolás semmivel sem lesz több mint amit félreteszel késöbbre csak akkor hogyha hozzá raksz és akkoris a te pénzedből.Nőni is kéne a pénznek de nem is ugy hogy kárt teszel másokban.Legálisan adsz ki kevés kamattal valamennyivel neked is nő a pénzed meg neki is haszon hogy nem bankban vagy uzsorásnál adta ki akki nap mint nap bántja mert szegény és nem tudd pénzt teremteni magának.
1.azért mert hiába szegény még loppnak is töle
2.Ha lennének is itt neki jó munkák akkor se vennék fell.
Ezért ne szídjátok ha valaki szegény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!