Most akkor mennyit keres egy szerződéses katona 2012-ben?
Ez rendfokozattól és alakulattól függ.
pl. Egy NATO ejtőernyősbùvár 20-25 milliót is keres egy hónapban, de magyarok is vannak ennél az alakulatnál, de az évi 50-60 nonpublicalt bevetéseknél, folyamatosan életveszélynek vagy kitéve...
Lefogadom, hogy az utolsó válaszoló, szintén filmekből gyűjtötte össze tapasztalatait, ugyanis a kommentjéből nyilvánvaló, hogy nem találkozott még lőtt sebbel... Majd biztos ha afganisztánban kimegy a szakács répáért, rálép egy aknára...
Én teljesítettem ott szolgálatot, mint NATO katona, és láttam, hogy a Magyar Honvédség szerepe kb. Annyi, hogy fel alá menetelget a konvojokát védve, és ha 2x ha érte őket a 2 év alatt támadás...
Természetesen, a fizetéseket, a veszélyességi pótlékkal, és a szolgálat típusához mérten osztják ki.
Az utolsó válaszoló kommentjét, szakmai tapasztalat híján, nem tartom beszámíthatónak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!