Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katonák, hogy van ez a honvéds...

Katonák, hogy van ez a honvédségen belül? Egészségügy.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy felvételinél van vérvétel, és ott mindennek rendben kell lennie, de engem konkrétan az érdekel, hogy ha bekerülök és valamelyik éves rutinvizsgálaton van valamilyen kilengés a vér bármely értékében, akkor mi a helyzet? Attól félek, hogy alkalmasságin mint mindig, klappol minden, aztán rá két évvel meg kiraknak mert épp valami nem okés.

2012. aug. 15. 19:27
 1/3 Skydive ***** válasza:
Ha a fű miatt aggódsz akkor azt elfelejtheted. Nemcsak kiraknak de fel is jelentenek. Más egyéb problémát nem tudok elképzelni ami miatt eltanácsolnának. Apróbb kilengés nyilván egyéb megbetegedéssel lehet összefüggésben, de azt az orvos is tudja, hogy csak ideiglenes, múló állapot.
2012. aug. 16. 13:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem a fű, egy örökletes szindrómám van, és néha a megengedett érték többszöröse is jelen van, mi van, ha felvesznek, és az egyik éves ellenőrzésen épp nem a 10es határértéken belül vagyok, hanem 50-60 körül?
2012. aug. 17. 05:38
 3/3 Skydive ***** válasza:
Ha ez probléma lesz akkor nem is fognak felvenni. Nagyon alapos orvosi vizsgálatokon veszel részt és minden régebbi sérülésed, betegséged az örökletes betegségeid is a tudtukra kerülnek. Az orvosodtól megkérik a kortörténetedet. Tehát ha ennek ellenére felvesznek akkor a későbbiekben sem lesz baj.
2012. aug. 17. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!