Miért nem rendszeresítik ezeket a honvédségen belül?
Mintha most olyan sokat költenének.
Most amiket leírtam fillérekből kihozható!
Nem azt írtam, hogy vegyenek 1500db MIG-29-es gépet.
Honnan tudod, hogy most nincs elég lőgyakorlat? Szerintem bőven elég lőgyakorlat van.
És miért pont a Krav maga-t oktatnák? Most is oktatnak közelharcot, ami ugyanolyan hatékony, mint a Krav maga.
több lőgyakorlat azért nem fillér mert sajnos az éleslőszer baromi drága a többit is oktatni kellene ahhoz pedig oktatókat kell fizetni ami ebben a nyomorult korrupt országban lehetetlen dolog.
Pl a földhivatalban a takarítónőnek a kormány azt akarta ,hogy váltsa ki az egyéni vállalkozóit.Ennyire sóherek!
Amúgy támogatom az ötleted,több fizikai tréning és több harci képzés.
Én is megkérdezem. Miért pont Krav Maga?
Mert az mondták a TV-ben, hogy az a legjobb?
A több lőgyakorlat szerintem fölösleges. Ne csak attól lesz jó katona a jó katona, hogy pontosan lő messzire. A gyalogságnak manapság már inkább a városi harcra kell felkészülnie, ahol nem gyakori, hogy 300 méterről lövöldözzenek egymásra.
Az erőnlétük pedig így is jó.
A felvételi is mi?
71fekvőtámasz meg 3200m futás 13:42 alatt. Ez kemény? A kiképzés nem rossz, de csak az első 3 hónap alapkiképzés! Sokkal keményebbnek kellene lenni! Aki nem bírja, annak viszlát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!