Miért nem rendszeresítik ezeket a honvédségen belül?
Azért, hogy személyesen Téged idegesítsenek. - Kíváncsiak arra, hogy mit kezdesz Magaddal akkor, ha nem olimpikonok vesznek körbe. Keménykedni akarsz? Tárt karokkal vár az Adó- és Vámhivatal Kommandója! - "Beszarni" nem lesz időd, - annyira garantálni fogják számodra az elfoglaltságot.
Volt idő, amikor 299 (!) órát nyomtam le a soraikban, - bár ezt most már törvény szabályozza. - Igaz, az állam az első, aki beleszarik a saját maga által kreált "törvényekbe"... Próbáld ki, - nem fogsz csalódni! - Se család! Se magánélet! Se szabadidő! Se saját élet! Ott ki keménykedheted Magadat!
Ki keménykedik hülyegyerek? Én csak azt írtam, hogy a fizikai alkalmassági és a kiképzés szinte alacsony.
Ilyen birka népség...
Egyébként pont te vagy az, aki keménykedik itt.
"Adó- és Vámhivatal Kommandójánál ennyi, meg annyi órát lenyomtam! Hú, de f@sza gyerek vagyok!"
Magyarországon sajnos mindenbe bele kakilnak a vezetők.
Szerintem egy esetleges háború során Magyarország kérhetne katonai segítséget Vatikántól vagy San Marino-tól.
Az biztos,hogy én katona leszek,de Magyarországon semmi értelme belefogni bármi komolyabb katonai dologba.Légierő Magyarországon? Nevetséges.Mire észrevesszük,hogy valaki a légtérben van és mire fölszáll a vadászgép addigra már rég az ország másik oldalán van.Max akkor kéne ilyeneket bevezetni ha tudatosan háborút kezdeményeznénk valakivel.
Egyébként te tényleg katona vagy?
Ha igen akkor dobsz egy e-mail címet amin tudnánk priv-ben beszélgetni?Érdekelne engem is a katonaság,de nem akarok neki kezdeni addig míg nem tudom,hogy mi van ott és mi a menete a felvételinek stb...
Miért lennének a másik oldalon?
Ha Magyarország kicsi, akkor Belgium vagy Montenegró micsoda? (Benelux államok+Montenegró+Koszovó kb akkora, mint Magyarország)
Egész Európa kicsi egyébként!
Mire lennél kíváncsi? Hova szeretnél továbbtanulni? Katona szeretnél lenni, de azon belül mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!