Válasz25 kérdése:
Most akkor mennyit keres egy szerződéses katona 2012-ben?
Figyelt kérdés
Nettó fizetésre gondolok2012. aug. 18. 11:26
1/16 anonim válasza:
tudtommal kezdőként 70-80 ezer, ami még növekedhet gyerekszámtól függően
a régebbiek, akik már nagyobb rendfokozatban vannak azok már 100 ezer felett kapnak
ennyit tudok
2/16 anonim válasza:
Hát ha ez igaz, akkor ez szánalmasanan kevés....Szlovákiában minimum 320 000 netto átszámítva.
3/16 A kérdező kommentje:
de ott mennyibe kerül az élelem?
2012. aug. 18. 16:57
4/16 anonim válasza:
80 000 HUF egy Szakaszvezető fizetése. A tiszthelyetteseket nem tudom,csak hogy egy Őrmester se keresi halálra magát.
5/16 A kérdező kommentje:
de most ki dolgozza halálra magát az aki 12 órákat dolgozik egy gyárban vagy egy katona a fizetésük egyforma
2012. aug. 19. 12:02
6/16 anonim válasza:
nem lehet összehasonlitani! A katona van,hogy nem csinál semmit,de van,hogy hetekig kint van fagyban,hóban,sárban,esőben ,+40 fokban és alig alszik pár órát naponta.
7/16 anonim válasza:
aki most kezd szerződéses katonaként 1 évig nem fog havi netto 70k nál többet kapni !
8/16 anonim válasza:
még hozzá teszem ,hogy én úgy hallottam , nem is kaphat semmi esetbe se többet ,de a toborzó pénz marad .
9/16 anonim válasza:
jól írták előttem. 70ezer, plusz egyéb juttatások... (pl. kaja, ruházat, utazási költség meg ilyenek) a lényeg, hogy nem éri meg!
10/16 anonim válasza:
úgy kel csinálni ,hogy megérje ! kifogsz egy afganisztánt már haza vittél 2m-t , hol keresel 2m-t 6 hónap alatt :D ilyen *elvárásokkal*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!