Minden rosszindulat nélkül! Miért a nácikat tartja mindenki gonosznak?
Nem provokálni akarok! Nem is vagyok náci! Semmi rosszat nem akarok mondani, vagy kérdezni!
Csak szeretném tudni, hogy miért a nácikra van mindenki bevadulva?
Igen, tudom hogy volt a deportálás, meg zsidó űldözés, meg ilyesmi!
Amit én is elítélek!
De, nemrég voltam a twrror házában, és az is elég durva volt amit ott csinálta a szovjetek...
Meg abban az időben!
Mégis mindenki a nácikra van úgy, hogy "mekkora egy szemét dolog volt amit műveltek, milyen embertelen mocskos dolog volt az.
Én úgy gondolom a szovjetek is elég durván csináltak egy két dolgot itt Magyarországon.
De Őket miért nem utálják ennyire akkor?
2es válaszoló,
megsúgom az egészséges nacionalizmus ami a nemzet fennmaradásának feltétele nem egyenlő a nácizmussal,habár a kettőt a média foggal körömmel próbálja összemosni,nálad gyönyörűen célt is értek ezzel
A jobbiknak semmi köze nincs a nácikhoz,míg az umszmpbe,fideszbe az előző rendszer kiszolgálóinak a fiai,unokái ülnek,emiatt én sokkal jobban aggódnék
pr,pr,pr,pr....pro,prop......áhhh
annó a nácizmus legalább egy olyan fertő volt mint most a liberalizmus vagy épp annó volt a kommunizmus...
mindegyik ugyan arra a célra törekszik csak más irányból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!