Ha jelentkezem a tiszti iskolába figyelembe veszik hogy a nagypapám őrnagy volt és ott végzett?
Figyelt kérdés
17 vagyok és lány:)
jövőre érettségizem és szeretnék jelentkezni a pesti tiszti iskolába. Figyelembe veszik vajon ezt a jelentkezéskor?
2012. júl. 14. 18:31
11/12 anonim válasza:
Mire fel vennék figyelembe? :O
az én faterom is volt katona....sorkatona..majd továbbszolgálóként lehúzott még 10 évet tiszthelyettesként...
jelentkeztem a tiszthelyettesképző iskolába......kutyát nem érdekelte.....hisz nem a nagypapád fog ott robotolni, felvételizni, futkározni meg alakizni helyetted..hanem TE....szval neked kell majd megfelelni kecskeméten az orvosin meg a pszichón.....és felvételi amúgy is pontrendszer alapján zajlik...ha nincs meg a pontod...akkor a nagypapád tábornok is lehetne....akkor se fogsz bekerülni
ne ringasd magad ilyen álmokba... ink készülj becsületesen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!