Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha jelentkezem a tiszti...

Ha jelentkezem a tiszti iskolába figyelembe veszik hogy a nagypapám őrnagy volt és ott végzett?

Figyelt kérdés

17 vagyok és lány:)

jövőre érettségizem és szeretnék jelentkezni a pesti tiszti iskolába. Figyelembe veszik vajon ezt a jelentkezéskor?

2012. júl. 14. 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%

Normális esetben nem, de hát tisztéknél sosem tudni.

Nézzük pozitívan: ha nagyapád is tiszt volt, akkor a te véredben is csörgedezhet belőle valamicske :)

2012. júl. 14. 18:45
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
Nekem is ugyanez volt a szitu, annyit mondok, hogy jó esélyekkel indultam volna :)) ha akartam volna! Szóval a nagypapád iránti tiszteletből figyelembe veszik, de azért nem az eszetlenségig, szóval ha teljesen oda nem illő vagy, akkor azért nem fognak felvenni, de pl két hasonló tulajdonságú lány közül téged preferálnának, az biztos.
2012. júl. 14. 18:56
 3/12 A kérdező kommentje:
fú de örülök :)
2012. júl. 14. 18:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2012. júl. 14. 19:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

visszakérdezek

nagyfater atomfizikus volt szerinted rám bízzák paksot?

2012. júl. 14. 21:05
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
5: ha van hozzá tehetséged is, akkor rád. Hidd el, hogy sokat számít, hogy az őseid mennyit tettek le az asztalra az adott szakmában.
2012. júl. 14. 21:07
 7/12 anonim válasza:
Figyelj, tatámnak a testvére valami ezredesnél is nagyobb rendfokozatú volt, tábornok, de nem hiszem hogy "annyira" számitásba vennék, + hogy nem is tatám, csak a tatám testvére.
2012. júl. 15. 01:40
 8/12 anonim ***** válasza:
én már hallotam olyat hogy egy mai tiszt a gyerekét akarta berakni a ZMNE-re és nem jött neki össze pedig még mindíg szolgált a honvédségben !!!
2012. júl. 15. 19:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100% hogy NEM veszik figyelembe. Azért mert öregapád tiszt volt, nem fog hasraesni senki sem. A mai magyar hadseregben majdnem annyi a tiszt mint az USA-ban, pedig közel sem akkora az ország. Egy szóval annyi a tiszt a honvédségnél és a rendőrségnél is mint a tenger. Nem számít semmit sem.
2012. júl. 15. 21:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
És nagyon nem jó ez a mentalitás sem.
2012. júl. 15. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!