Sztem nem hülyeség. Egy nő is ki tudja tanulni a fegyverkezelést ugyanúgy mint egy férfi. Önvédelmet is meg lehet tanulni. Az sem hátrány, hogy a nők többfelé tudnak figyelni. Mindenesetre sztem is a katonaság elsősorban férfiaknak való, de a női katonák is hely tudnak állni.
2012. júl. 4. 19:53
12/32 anonim válasza:
Én nem mennék erl
2012. júl. 4. 20:03
13/32 anonim válasza:
Meg az sem lenne hátrány, ha a 40 kilós menetfelszereléssel egyáltalán meg tudnak mozdulni, nemhogy menetelni kilométereket vagy éppen dombon/hegyen fel/le közlekedni.
2012. júl. 4. 20:15
14/32 anonim válasza:
Hát, hogy a házimunka mennyire kemény-e, arról vitatkozhatnánk, de megnézném azt a nőt aki annyit varr amennyi feltétlen indokolja, hogy otthon üljön. Arról meg inkább ne, hogy a nők több fele tudnak-e figyelni, mert ez baromság. Nem tudnak. Ha tényleg tudnának, akkor a kifejezetten figyelemmegosztást igénylő munkákat csak nők kapnák meg, pedig ez nem így van. És végül nem mindegy, hogy sok fele pocsékul vagy egyfele, de jól figyel valaki.
2012. júl. 4. 23:20
15/32 anonim válasza:
Nem baromság.
2012. júl. 4. 23:48
16/32 anonim válasza:
A kemény házimunkát úgy értem,ha nincs mindenre hiper automata robotgép.És egy "klasszikus" világban.A sok felé tudnak figyelni-t én is vitatnám.Azért,mert valami idióta pics@magazin azt írja,attól még oltári kamu.A nő is ember és az emberek általában egyszerre egyre tudnak figyelni normálisan,száz fele meg csak felületesen( vagy úgy se).Nem kell messzire menni: olvasol,vagy gépezel,közben folyamatosan beszélnek hozzád.Próbálsz mind a kettőre figyelni egyszerre,de mi lesz belőle? Egyiket sem érted.Próbáld ki.Ja,bocs én fiú vagyok,lehet azért....:)
2012. júl. 5. 05:57
17/32 anonim válasza:
Ha nem lennének női katonák, akkor kiket erőszakolnának meg?
A civileket? Ezt te se akarhatod!
2012. júl. 5. 09:23
18/32 anonim válasza:
"nyugdíjat kap elég "fiatalon""
Jó vicc. Már nekik is 65 év a nyugdíjkorhatár.
2012. júl. 5. 17:43
19/32 anonim válasza:
Meg is érdemlik.Nem tudtam,csak pedzegették még amikor jobban figyeltem erre.Szerintem egyedül a tűzoltók érdemelnék a kedvezményeket.Az sem zavarna ha 10 év után mennének nyugdíjba.
2012. júl. 5. 18:08
20/32 anonim válasza:
Az első hozzászólónak üzenném hogy nem csak 300 méterre lövöldözik egy katona! Tudod van olyan hogy városi hadviselés. Tegyük fel, egy házat kéne átkutatni, mondjuk tálib fegyveresek után. Hirtelen 1 méterre találja magát egy állig felfegyverzett fegyveressel. Ilyenkor nem csak úgy "lesuttyintyják" hanem közelharc van. Azért én megnéznék egy nőt 40 kilós felszereléssel földharcban. Ez nem olyan mint a filmekben hogy a nő csavargat 2 kezet és már a földön van az ellenség. Például a nő alulmarad, a fegyveresünk meg a késért nyúl. Lenne ereje a nőnek megfordítania, vagy lelökni magáról? Erről ennyit.
Nem mondom hogy nem kellenek nők a seregbe, de egy lövésznek nem éppen megfelelő.. Menjen vadászgép pilótának vagy helikopter pilótának, az jobban való nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!