Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek nem hülyeség az,...

Szerintetek nem hülyeség az, hogy vannak női katonák?

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 16:38
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
79%
Hali. Régen baromság volt, amikor test-test ellen ment a küzdelem. Manapság amikor a legfelkészültebb fegyverest is 300 méterről sittysutty lelövik azt mondhatom, nem, nem hülyeség egy női katona. Gondolj bele. Egy nő, uzival a kezében:) Tuti para. Üdv. Józsi
2012. júl. 4. 16:48
 2/32 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem meg tök hülyeség.Egy aránylag normális világban a nő gyereket szül,nevel,házimunkát csinál.Jó,persze lehetnek kemény csajok,akik most aztán hű de megmutatják,hogy az átlag férfit lazán túlszárnyalják,de ez szerintem semmire sem jó.És nem pusztán azért mondom,mert hímsoviniszta állat vagyok(vagy mi) :) ,hanem mert én valahogy kicsit "régimódi" vagyok ilyen téren.Annyira,hogy a nőket nem is engedném dolgozni.(munkahelyen)
2012. júl. 4. 16:56
 3/32 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nagyobb hülyeség, hogy vannak női rendőrök, főleg ha 1,60 magasak. Micsoda elrettentő nyers erő. A csatatéren majdhogynem mindegy, csak lőni tudjon.
2012. júl. 4. 17:04
 4/32 anonim ***** válasza:
46%

Bizonyos szempontból, mert egy csatatér nem tudja kielégíteni a női igényeket, legalábbis egészségügyi szempontból (igen, megjön nekik, bekattannak és felaprítanak olyat is akit nem kellene).

Komolyra fordítva a szót, sokkal célszerűbb ha gyereket nevelnek, mint kint elhullnak egy csatában, mert akkor van utódnemzedék.

Ha viszont nagyon meg akarják növelni a létszámot, akkor felvesznek nőket is. Stratégia kérdése az egész rendszer. Azzal nem értek egyet, hogy ne dolgozzanak - nehéz fizikai munkán kívül bármilyet elvállalhatnak bátran, nem kell csucsujgatni senkit. Még a sérültek is dolgoznak speciális munkahelyen. Terhes nőknek viszont tényleg nem szabad.

2012. júl. 4. 17:15
 5/32 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem az a hülyeség, hogy vannak katonák.
2012. júl. 4. 17:17
 6/32 anonim ***** válasza:
76%
Nem hülyeség. De eleve nem is sok nő jelentkezik katonának, úgyhogy szerintem ez nem világprobléma :D
2012. júl. 4. 17:21
 7/32 anonim ***** válasza:
76%

Az a hülyeség, hogy nem a homoszexuálisokat toborozzák...

Pedig úgy legalább a demográfiai veszteségeket el lehetne kerülni (özvegyek, árvák és meg nem születettek). Nem mintha rosszat akarnék nekik, de észszerűbb lenne így. Az ókori görögök még azt is gondolták, hogy ők motiváltabbak a harctéren.

És valóban, az a tény, hogy vannak katonák, az általában is az emberi lehetőségek elpazarlása. Ma szükséges, de akkor is veszteség.

2012. júl. 4. 17:23
 8/32 anonim ***** válasza:
72%
Egy fegyveres nő is tud olyan hatékony lenni, mint egy fegyveres férfi, ugyanúgy szétlövi a fejed, ha kell. Ha a haza védelme múlna rajta, akkor biztos nem siránkoznál rajta, hogy női katonák is a fronton vannak és védik a segged. Izraelben például létfontosságú, hogy nők is szolgáljanak a seregben és készek legyenek megvédeni az országot.
2012. júl. 4. 17:54
 9/32 anonim ***** válasza:
45%

Negyedik: Nem csucsujgatást értek az alatt,hogy nem engedném dolgozni.A házi munka azért elég húzós is tud lenni(persze akkor,ha a tojáshabtól szinte már az öltözködésig nincs minden begépesítve),vidéken meg pláne.Régen a nők még varrtak,meg ilyesmik. :) Persze ez teljesen magánvélemény,nem Szentírás.

Rendőr nőkről egy gondolat: A múltkoriban teljes egészében fel voltam háborodva,ugyanis az egyik kapitányságra sajnos elég sűrűn járok,mint különösen veszélyes gyanusított...(ha tanú kísérőt írnék,azt a kutya nem hinné el :) ) És akkor a "kapus" egy fiatal kis szőke tyúk volt,aki másból nem állt ki szinte egész nap(én örülnék a legjobban,ha csak 10 perc eseményeit írnám,de az "igazságszolgáltatás" malmai nagyon lassan őrölnek),mint a pofa partyzásból.Mindig állt ott valaki mellette,akivel vihorászva cseverészett,közben ott vártak akik jöttek valamelyik nyomozóhoz.Aztán egyszer csak kijött egy őrnagy nő(ismertem látásból) és mondta neki,hogy aki most jött ki csávó,az ne beszélhessen a másikkal,nehogy összebeszéljenek,vagy nem tudom.oké,mikor elment a felettese,akkor a szöszi odaszólt a már egymás mellett ülő(!) és elmélyülten pusmogó csávóhoz,hogy nem beszélhetnek.ezek persze leszarták és ment a pofa party tovább. És akkor belegondol az ember,hogy nem kevés pénzt kap ezért,aztán kedvezményes nyugdíjat kap elég "fiatalon" és éli az életét gond nélkül,csak azért,mert rendőrnek ment.Ez szerintem katasztrófa.És nem ez az egy alkalom volt ez,legalább 5-6,amikor ott voltam. Ez persze nem általánosítás,csak egy (5-6 és ki tudja hány) eset.

2012. júl. 4. 18:17
 10/32 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Sőt létfontosságú, hogy női katonák is legyenek.
2012. júl. 4. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!