A legendás tigris még fel tudná venni a versenyt 1-2 modernebb harckocsival?
Figyelt kérdés
vagy erre már semmilyen esély sem lenne?2012. máj. 17. 11:42
11/18 A kérdező kommentje:
ööö bocsi, hogy közbeszólok. nagyon jó és érdekes dolgokat írtok! de régebben nem vitatkoztatok már valamilyen másik kérdésnél? :D ott is volt szó harckocsikról meg asszem repülőkről is... :D és most eszembe jutott, hogy az ottani két vitapartner is totál ilyen stílusban nyomta a válaszokat egymásnak! :D (de csak folytassátok, mert nekem tényleg érdekes amiket írtok!)
2012. máj. 18. 14:27
12/18 Pro Patria válasza:
Igazból a kérdéshez ez szorosan nem tartozik hozzá, azt már megválaszoltam az első kommentemben.
13/18 anonim válasza:
Igen ez csak részben kapcsolódik hozzá és én is megválaszoltam a hozzászólásomban. Amúgy sztem is beszélgettem már vele más tankos kérdésben repülősben én nem beszéltem. Amúgy "vitapartneremet" is remek dolgokat ír látszik, hogy nem csak felszínesen ismeri a páncélosokat. Mert sok olyan válaszoló van aki csak felszínesen irkál. Az ilyen eszmecserék jók szerintem csak ennél nem szabad alább adni! :)
14/18 A kérdező kommentje:
ne is adjátok alább! :) nagyon szépen tudtok érvelni! én mindkettőtöknek nyomtam a zöldeket!
2012. máj. 18. 16:02
15/18 anonim válasza:
eggyik 2.vh-s de még az utánna lévő 10 évbe gyártott harckocsi sem tudná felvenni a versenyt a maiakkal...
16/18 ThorgilsX válasza:
Szerintem lenne, nem vagyok elfogult, de lenne...
Mindig vannak szerencsés találatok, mindig vannak figyelmetlenségek... ha sikerül jó helyen eltalálnia akkor akár egy lövésből is kilőhetné, vagy mozgás/harcképtelenné tehetné.
De persze ha az első lövést elrontják és bemérik őket, menekülni nem tudnának mert lassúak lennének és talán maximum a front páncélzat állna ellen egy modern lövegnek, de nem sokáig.
A mai tankok már nem csak a vizuális kontakt alapján tájékozódnak. A Tiger-ben pedig nem volt radar.
Szóval eltudom képzelni a helyzetet hogy egy tökéletesen beásott és álcázott Tiger hk kikapcsolt motorral bevár egy modern hk-t bekapcsolja a motort (ami tegyük fel pöccre indul) toronnyal ráfordul és kilövi.
17/18 Jookoo válasza:
A Jsz-2 hol jobb mint a Párduc?Már bocs de ha elolvasod a Szovjet harckocsik a II. világháborúban című könyvet ott is írják,hogy a JSZ-2 csak 600 méterről tudta átlőni a Párduc ötvözet páncélját szemből a régi és páncéltörésre nem túl alkalmas ágyújával,míg a Párduc modern direkt erre kifejlesztett ágyúja akár 1500 méterről is átlőtte a JSZ-2 páncélját,arról meg nem is beszélve,hogy az orosz hegesztés minősége nem volt túl jó.Emellett a JSZ-2 még a 40 km/órás sebességet sem érte el(max 37km/ó) ezzel szemben a párduc sebessége vetekedett akár a T-34-esével is.
18/18 Jookoo válasza:
Ja és a Párduc II prototípusa is megépült,tehát a JSZ-3 közel sem a legjobb elkészült tank.Nem véletlenül írja minden könyv(felsorolok jó párat ha kell),hogy a legendás L/71-es 88mm-es ágyú volt a legjobb teljesítményű ágyú a háborúban,és a Panther II pedig azzal rendelkezett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!