Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi okból törhetne ki mostanság...

Mi okból törhetne ki mostanság, vagy a közeljövőben nagyobb háború? És ki hová állna? Ki állna szemben kivel?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 10:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
Egyik oldalon USA-Izrael és hű kutyusuk az EU, másik oldalon a BRICS országok. Főpróba Szíria, ha lenyomták, jöhet Irán, ami nagy falat, Izrael jelenlegi formájában nem tudom megmaradna-e.
2012. ápr. 29. 22:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem nem lesz háború, de ha mégis kivételesen állhatnánk a győztes oldalra.
2012. ápr. 29. 23:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi okból?

rengeteg mert ostoba az ember és nem veszi észre hogy a saját faját irtja ezzel....

hogy melyik oldalon álnék?

semleges lennék inkább szabotálnám az egész háborút.

2012. máj. 1. 17:48
 14/19 amigo666 válasza:
81%
zsidók és az arabok között. Én addig nem lépnék be a hadseregbe amíg a zsidók mellett áll, mint most.Az arabok nem terroristák mert védik a hazájukat.Csak a média állítja be őket annak.
2012. máj. 4. 12:02
 15/19 anonim ***** válasza:
35%
nem tudom, de Izrael biztos benne lenne.
2012. máj. 4. 19:32
 16/19 EagleHUN ***** válasza:
93%
#11-nek a következő háborúban nem lesznek győztesek, csak vesztesek, ki jobban ki kevésbé
2012. máj. 5. 13:20
 17/19 EagleHUN ***** válasza:
38%

de ha már kötelező választani akkor a BRICS-ekkel és Iránnal vagyok, mert ők nem a világhatalmat szeretnék elérni mint a globális pénzhatalom, csak a saját szuverenitásukat féltik védik

(Vagyis mindig a védekező pozícióban lévő mellé kell állni)

A jelenlegi Izrael barát "magyar" seregbe én sem lépnék be, már csak azért sem mert semmilyen ütőképes fegyvert nem tudnának a kezembe adni, fogyóeszköznek meg nem megyek. Inkább partizán leszek a hegyek közt. :)

2012. máj. 5. 13:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Egyik beteg ember a másikkal, normális ember békében él a környezetével és magával.

Amúgy a fegyveres ember lelőheti az éhező fegyvertelent (~mai Afrika).

A hataloméhes barmok lelkét ápolni egy fura feladat, éppen ilyen változások is zajlanak a világban (lassan).

Jó a videó, sok hasonló (tudományosabb is ) terjed a neten.

2012. máj. 6. 08:31
 19/19 anonim ***** válasza:

"Egyik beteg ember a másikkal, normális ember békében él a környezetével és magával.,,

...

Szerinted mit csinál az emberiség éveken keresztül amióta van?

háborúzik!

igaz a nép nem akar háborút de akkor is ellent mondhatnának a bábuk és akkor nincs háború igaz ha csak nem atommal játszanak.

meg a városi rohanó élet

2012. máj. 6. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!