Mikor és hol várható legközelebb nagyobb háború Európában?
Magyarország : Etnikai fegyveres konfliktus pár éven(?) belül
Nyugat-Európa : Szintén etnikai-vallási háborús szinten a bevándorlás miatt.
Sehol, semmikor. Európa általában már fejlettebb annál a szintnél, mint amelyiken az országok egymással háborúzni szoktak. Ez alól csak a Balkán kivétel, de ott is már megszűntek azok az okok, amelyek a 90-es évek háborúihoz vezettek.
Fejlett demokratikus országok között nincs háború, és Európában 3-4 kisebb ország kivételével az országok fejlettnek és demokratikusnak nevezhetők.
"Németo. 82 millióból nem tudom hány millió bevándorló"
1,7 millió török. Több millió egyéb bevándorló is van, főleg más országokban született németek (erdélyi szászok, volgai németek, Lengyelországból és Cseho.-ból elűzöttek), lengyelek, olaszok, görögök, szerbek, horvátok.
Kb. 2% tehát Németo.-ban a nem európai eredetűek aránya.
"abból Koszovó lehet, nem?"
Majd valamelyik ipari nagyváros elővárosa kikiáltja a függetlenségét? Tökéletesen irreális elképzelés. A törökök a németországi életszínvonal kedvéért vándoroltak Németo.-ba, nem azért, hogy válságövezetet csináljanak maguk körül.
Koszovó meg nem tudom, hogy jön ide: ott már 500 éve az albánok vannak többségben.
"Észek-Mo. cigány lefedettsége is elég veszélyes tendenciát mutat."
10% körüli az arányuk, Heves és BAZ megyében 12-15% (felső becslés). A következő 50 évben ez megnőhet, kb. 20-30%-ig, az egész országra vetítve kb. 15-20%-ig. Ez várható, aki ennél többet mond, az politikai vélokból riogat.
"Én spec. nem hiszem, hogy megállt volna a történelem"
Márpedig akik pl. azt mondják, hogy "a cigányok túlszaporodnak minket, mert 5-6 gyerekük van", jellegzetesen azok az emberek, akik szerint megállt a történelem, ugyanis a 90-es évek elejének demográfiai viszonyait veszik alapul, amelyek azóta erősen megváltoztak.
Ezen a 2000-es évek elején készült grafikonon:
látszik, milyen gyorsan esik vissza a cigány családok átlagos gyerekszáma.
"a Belgák, még ők is simán ketté válhatnak"
Igen, csak nem háborúval.
ma 01:36
Borsod-ban 100% hogy több a cigány,legalábbis 18 év alatt,de szerintem a felnőttek között is kb. 40% körül van.
Volt nem rég egy felmérés,ott azt mondták a 8 év alatti gyerekekből minden 3. cigány.A többi állításod nem cáfolom,csak ezt szerettem volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!