"Volt nem rég egy felmérés,ott azt mondták a 8 év alatti gyerekekből minden 3. cigány."
Ha emellé a tény mellé odarakjuk azt a másik tényt, hogy a cigány családokban több (2-3) gyerek születik, mint a magyarokban (1-2), akkor egyből kiszámítható (fejben, fél perc alatt), hogy ha 8 éves kor alatt minden 3. gyerek cigány (33%), akkor az összlakosságból 10-15% a cigány. És ez pontosan így van a valóságban Borsodban.
A 40% az valami politikusi fantázia lehet, én is hallottam már politikustól olyat, hogy "10 éven belül többségbe kerülnek a cigányok". Más politikusoktól meg olyat is hallottam, hogy "stabil és nagy a jólét". Ennyit a politikusokról. Néha nagyot mondanak a hatás kedvéért.
2010. júl. 27. 05:29
12/24 FDra válasza:
Szerintem elképzelhető, hogy a szerbek összeháborúznak Koszovóval/Albániával, tekintve, hogy már nem egyszer fenyegetőztek vele...
De amúgy Európa már van olyan szinten, hogy ne törjön ki nagyobb háború, csak ilyen kis balkáni összecsapások.
2010. júl. 27. 09:08
13/24 anonim válasza:
Európában nagyon minimális esély van a konfliktusra. Ami elképzelhető: balkáni szélsőséges/terrorszervezetek határon belüli, vagy határmenti ténykedése, görög-török villongások egy két szigetért, vagy további etnikai konfliktusok a Kaukázusban. Ezekre van reális esély, arra viszont nincs, hogy Magyarországon a belátható jövőben polgárháború törjön ki (amire ki tudja miért, de nagyon sok ember vágyik. Talán túl sokat COD-oztak).
2010. júl. 27. 11:31
14/24 anonim válasza:
Koszovó miatt Albánia harcolhat Szerbiával, ez a legesélyesebb.
Aztán: akár kitörhet egy-egy görög-török háború, de erre azért van kevés esély, mert a törököknek is van most vajuk a Kaukázus körül.
Magyarországon meg akkor lesz esély egy polgárháborúra, ha a Jobbik is úgy bukik meg, mint az MSZP (mert ha a FIDESZ így folytatja, akkor a Jobbik lesz a következő párt).
2010. júl. 27. 21:29
15/24 anonim válasza:
Azok akik 20%-ra pontoztak le hoznának valami ellenérvet is? A "nem lesz" és a "mert csak" nem érv :D
2010. júl. 27. 21:39
16/24 anonim válasza:
Én még hozzátenném a szélsőséges csoportokat akik utcai harcokat kezdhetnek, vagy a bűnözés megnövekedését ami szintén "háboruhoz" vezethet. Úgy mint pl Mexikóban ahol a drogbandák és a rendőrség/hadsereg harcol egymással vagy ugyanez a helyzet Dél-Amerika sok országában. Én ilyet tudnék max elképzelni. Vagy még egy lehetőség, hogy terror csoportok ellen lennének háborúk, amik amúgy ugymond mostis vannak pl Írországban.
2010. júl. 28. 21:29
17/24 anonim válasza:
Oroszország bevonulhat a Krím-félszigetre. Románia megszállná Moldáviát, cserébe hozzájárulna a magyarok felvidéki offenzívájához. Lengyelország megkapná Lemberget és környékét. A németek, kihasználva a helyzetet, gyorsan megtámadnál Königsberget (Kalinyingrád), a finnek szintén hátbatámadnák az oroszokat, és az egyesült német-finn-lengyel seregek Moszkvát is elfoglalnák.
2010. júl. 29. 16:43
18/24 anonim válasza:
Úristen. Hát ez k*rvára így is lesz...
2010. júl. 29. 20:24
19/24 ICH BIN válasza:
szerintem az igazi magyarok előbb v. utóbb fel lázadnak az élősködők ellen és akkor kész a polgárháború én is harcolnák a tiszta MAGYARO.-ért és szerintem a románok, a szlovákok, cigók, a zsidók, a szerbek, az ukránok és az oroszok támadnak meg minket de vannak szövetségeseink is pl.Lengyelország,esetleg Németország de hogy ha olyan pártok kerülnek hatalomra NY.európában pl.svédeknél, a belgáknál, a franciáknál, az olaszoknál, az angoloknál, a finneknél már nem is lennénk egyedül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!