Lehetséges a közeljövőben valamilyen nagyobb háború, amiben Mo. -nak is ige nagy szerepe lenne?
a szerepét ikább úgyértem, hogy felfordítaná az emberek életét
nem lennénk biztonságban
elhurcolnának minket stb...
vhol azt olvastam h állítólag amerika már felvan szerelkezve ilyen táborokkal ahova az ellenállókat vagy mittomén kiket vinnének majd
bár az amerika, elég sokat kéne ahhoz utazni, de itt milyen helyzet lehetne?
ha nem is világháborúról beszélünk, mert gondolom arra sok esély nincs azért
*inkább
de sztem most ne a helyesírásommal törődjünk
Jó olvasgatást. minden benne van a kérdésedre válaszként:
És itt sem a jó oldalon fogunk állni....
ma 14:42
Azért azt ne gondold hogy jön majd pár év múlva egy XY ország, és lerohan minket, mert itt olyan nagy vízkészletek vannak! Sokkal előbb fog elfogyni az olcsón kitermelhető olaj, és már ez is elég egy háborúhoz, illetve nagyon komoly változásokat fog hozni.
Nem. Nagy háború sem várható, olyan háború amihez közünk lesz végképp nem.
Az ilyen baromságokat nem kell elhinni.
Ez a link meg fentebb...hát tiszta kabaré.
,,A kínai és orosz titkosszolgálatok információi szerint az Amerikai Egyesült Államok és a NATO sorra bedönti az amerikai és európai gazdaságokat, hogy összeomlassza a világ pénzügyi rendszerét, és egy teljes Észak-Amerikára, Afrikára, a Közel-Keletre és Ázsiára kiterjedő háborút robbant ki."
Hogy lehet ilyen ökörséget leírni?
17:46
"Hogy lehet ilyen ökörséget leírni?"
Szerintem tök szórakoztató lehet hungaristáknak újságot írni. Biztos sokat röhögnek a szerzők, amikor kipróbálják, hogy még mit képes bekajálni a zombi olvasótáboruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!