Egy esetleges Japán Kina háború Melyik országnak van nagyobb esélye a győzelem re?
amelyik előbb kilövi a másik atomfegyvereit...
mert akkor az ő országa már nem lesz fertőzött. hacsak nem fúj arra a szél, vagy az usa be nem avatkozik.
de ilyen nem lesz. a hidegháború is amiatt maradt hideg..van is egy ilyen kép, hogy a két politikus egy-egy atombombán ül...
Kína, mert:
-Japánban nem kevés a nyersanyag, hanem nincs!
(Ugye tőkével támogat xy országot, és azok hordják tankhajókkal a kőolajat stb.)
Ezáltal ha háború indul, akkor hamar elfogyna mondjuk az olaj Japánban, és hát csak úgy magától nem fog mozogni a tank...
Aztán gondolhatod, hogy a kínaiak nem fognak várni, míg a japánok partra szállnak...
-Ha atomoznak, akkor Kína ledob 1(nagy) vagy 2(kisebb) atombombát Japán 4 szigetére, aztán le vannak sugárfertőzve.
A népesség meg: Kínában van 1milliárd 350millió ember, míg Japánban "csak" 150millió, annak is 1/3-a a 3-as estvérvárosban lakik (Tokio-Kawasaki-Yokohama), és ha ezt a 3 várost a kínaiak rendesen lebombáznák teljesen megbénulna a dolog.
Kína a leggyorsabban fejlődő ország a XXI. században! Nekünk, halandó embereknek halvány fogalmunk sincs, hogy milyen fejlett Kína hadereje (én az NATO-éval egy szintre teszem).
6. vagyok!
Annyival egészítem ki, hogy szerintem csatolna el Kína Japántól területet, ha ő nyerne!
Hisz lényegében egy hozzá közel álló sziget, ami 3000 kisebb szigetből áll, és ezáltal Kína növelheti a saját birodalmát a tengeren!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!