Tudom, hogy az idegen légiónál nem számít az ember végzettsége, de nagyobb eséllyel vesznek fel, ha előtte elvégeztem a ZMNE-t? (Zrínyit)
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 18:27
2/7 anonim válasza:
Szerinted nekik nem mindegy, hogy egy tanult ember a golyófogó vagy egy rendes ember akinek semmi végzettsége nincs?
3/7 anonim válasza:
Előzőnek igaza van.
Az csak neked lesz jó, ha tapasztalattal mész oda.
4/7 anonim válasza:
Akkor növelnéd az esélyeid ha autószerelő lennél. Vicc nélkül, az mindig kell nekik.
5/7 anonim válasza:
Akkor jóval nagyobb az esélye hogy bevesznek ha olyan dagadt vagy hogy még az RPG-t is elnyeli a hájad.
6/7 anonim válasza:
A ZMNE (szeptembertől Közszolgálati Egyetem) semmi előnyt nem jelent. Azért, mielőtt jelentkezel a légióba, gondolkozz egy kicsit, hogy megéri-e, és mit kapsz érte.
7/7 legion válasza:
Ha egy országba mész tisztnek,utána hogy gondolod,hogy azzal megvagy,és elmész egy másikba közkatonának?A Nemzetvédelmi Egyetem nem egy ócska laktanya!Ha tisztnek tanulsz,nem fordulhatsz el az országtól,ami 3 évig ezért etet!És ha valaki egy másik ország HIVATÁSOS tisztjeként oda mer menni....tudod...nem személyeskedés,de én úgy pofán csapnám,hogy elszállna a Jupiterig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!