Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az Usának sokkal fejlettebb a...

Az Usának sokkal fejlettebb a hadserege mint Oroszországnak?

Figyelt kérdés
vagy lehet nem is fejletteb? kinek az erősebb hadereje?
2009. jún. 17. 11:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

USA-nak egyértelműen fejlettebb, de mint már előttem is írták, az oroszok jobban ki tudják használni amijük van, ezáltal végülis ők a fejlettebbek...

ez egy kicsit ostobán hangzik de igy van

2009. aug. 12. 08:11
 22/30 anonim ***** válasza:
39%
Oroszok simán pff....
2010. febr. 8. 18:18
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az Usának sokkal fejlettebb,hiába mondja itt a többség az oroszokat.Az oroszoknak alig van pénzük kutatásra,az ország lakossága is csak 140 millió körüli,a majdnem 300 milliós Usa-val szemben.Amerika állandóan háborúzik,hogy tesztelje a fegyvereit,az oroszok meg csak lapítanak.Egy esetleges Amerikai-Orosz háborúban az oroszok majdnem biztos alul maradnának.
2010. febr. 8. 18:33
 24/30 anonim ***** válasza:
79%
Igen?Arra nem gondoltál hogy oroszország titokzatos és nem mutat meg mindent.3x akkora ország majdnem mint usa és Usa-t könnyü lebombázni oroszknak pár bomba lenne mert amcsikrol mindent tudunk mi holvan...DE oroszországba hiába robbantod fel moszkvát nekik sok helyük van szibériába...
2010. febr. 8. 19:20
 25/30 anonim ***** válasza:
Oroszország szeret háborúzni én úgy vettem észre Csencsenföldön főleg...
2010. szept. 25. 21:53
 26/30 anonim ***** válasza:
Az orosz hadseregről csak annyit tudni amit ők maguk állítanak.De valaki nem venné azt figyelembe hogy az oroszok mindig titkolóztak!
2011. júl. 19. 09:15
 27/30 anonim ***** válasza:
Pl második világháború.Barbarossa hadművelet.Állig felfegyverzet kiképzet hadsereg.Legjobb hadditechnika a világon.Az oroszknak csak sokszor egy két tölténnyel rendelkező puskájuk volt míg a németek végtelen mennyiségű lősszerrel rendelkeztek.De az orosz a világ leghazafiabb népe a világon és a legelszántabb.Na és mi történt ezt márt mindenki tudja.Úgy hogy az Oroszok
2011. júl. 19. 09:19
 28/30 anonim ***** válasza:
Usának több van az nem jelenti azt hogy jobb.Az Oroszok bárhol találnak alkalmas szövetségest pl kína akik a legjobb cimborájik az oroszoknak.Oroszok viszik a terveket a kínaiak az embereket és a pénzt és az amcsik már hátrányban vannak.Ja és mondj nekem olyan országot ami az Amcsik mellé állna.
2011. júl. 19. 09:25
 29/30 anonim ***** válasza:
Megaztán ha azt mondja Oroszország, h h Európa vagy mellénk álltok vagy elzárjuk a gázt akkor nem sok választásunk lenne.
2011. júl. 19. 12:55
 30/30 anonim válasza:
Az usa-nak fejlettebb a hadserege de az oroszoknak pedig több fegyvere van.
2014. ápr. 26. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!