Miért hiszi sok ember hogy egy atomháború esetén kipusztulna a teljes emberiség?
Úgy hallottam (nem biztos hogy így van), hogy egy atombomba, persze függ attól, hogy milyen töltet van rajta, de akár 20-30 km-es körzetben mindent letud tarolni. Onnantól pedig a szél dönti el merre pusztítson. Ha közvetlen nem is öl meg minden embert, de pár nap. hét, hónap, esetleg évek múlva belehalnak rákos megbetegedésbe, bőrbetegségbe stb.
Valamint ha túl is éli megbetegedés nélkül, még nincs kizárva hogy esetleg a gyerekénél, vagy az unokáinál jönne
elő valamilyen elváltozás.
Lásd.: 1986. Csernobil.
Ahogy már megjegyezték a nukleáris tél miatt. Lenne néhány év, amikor a termés nem érik be - egyszerűen nem lenne mit enni.
Lehet hogy apróbb embercsoportok túlélnének, de kőkorszaki körülményekről kellene újrakezdeni.
Nagyon kevesen tudnának sugárzásbiztos óvóhelyekre menekülni elegendő folyadékkal és élelmiszerrel. Ha váratlanul történnének a dolgok, akkor meg főleg.
Olvasgass egy kicsit a radioaktív cuccok emberi szervezetre gyakorolt hatásáról. Érdemes!
Azért lennének túlélők, bár egész érdekes társaság lenne:
Amerika vezetői + családjuk, Izrael egy része, az összes svájci és még néhány egyéb ember. Na meg a csótányok.
Ezt egy műsorban hallottam valamelyik discoveryn.
"Amerika vezetői + családjuk, Izrael egy része, az összes svájci és még néhány egyéb ember. Na meg a csótányok.
"
Meg én!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!