Orbán kérdése:
Egy Magyar Szerb háború melyik félnek van több esélye a győzelem re?
Figyelt kérdés
Ha a NATO nem szólna bele
Se az UNIO
Magyar győzelem esetén le vehetnénk a magyar lakta részeket
2012. jan. 28. 09:56
1/19 anonim válasza:
Basszus, mi ez az állandó háborúmániád?!
Menjél ki valami háborús övezetbe, és élvezkedjél ott!
2/19 anonim válasza:
Magyar lakta részeket? Kapnánk 5 falut emg egy kisvárost talán. Nem érné meg. Inkább Szlovákiát avgy Romániát ilyen szempontból.
3/19 A kérdező kommentje:
Én nem csak a magyar lakta részrkre góndoltam
2012. jan. 28. 10:43
4/19 anonim válasza:
Ha nem tűnt volna fel, Jugoszlávia egy szövetségi köztársaság volt. Ennek a szövetségi köztársaságnak egy része volt ugyebár Szerbia. Miután Jugoszlávia felbomlott, létrejött Szerbia és Montenegró (pár évig még megmaradt a Jugoszlávia név). Na most ebből néhány éve Montenegró levált, és már csak Szerbia maradt. Szerbia 3 autonóm területből állt: Szerbia, Koszovó, Vajdaság. Koszovó erről is levállt (hiába nem ismeri el Szerbia, előbb utóbb úgy is el fogja ismerni, ez már csak idő kérdése). Ma tkp. már csak Szerbia és a Vajdaság alkotja az országot. Szerintem esélyes, hogy 50 éven belül a Vajdaság is leválik, és egy különálló állam lesz belőle anélkül, hogy mi beleavatkoznánk.
5/19 anonim válasza:
Miért akartok minden áron háborúzni a szomszédokkal?
Egyébként a 15 évvel ezelőtti demoralizált, fegyelmezetlen, szedett-vedett JNA ellen igen, de a mostani állapotokat nézve esélyünk sem lenne. Persze csak ha a NATO nem bombázná meg ismét Belgrádot humanitárius segítség címén...
6/19 A kérdező kommentje:
5/5 te nagyon nevetséges vagy
2012. jan. 28. 11:40
7/19 anonim válasza:
a szerbek simán legyőznének, szerintem, mivel több a pénz
jóval gazdagabbak lehetnek mint mi, mivel a magyar üdülőhelyeken is sokkal több a szerb, mint a magyar
8/19 A kérdező kommentje:
7/7 Ez olyan érdekes minket mindig mindenki
2012. jan. 28. 12:02
9/19 A kérdező kommentje:
legyöz
2012. jan. 28. 12:03
10/19 anonim válasza:
Miért is volt nevetséges a válaszom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!