Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Sztetek mi lett volna ha a...

Sztetek mi lett volna ha a Tengelyhatalmak (NÁZIK) nyerték volna a II. Vilaghab-t?

Figyelt kérdés

2012. jan. 15. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
trololololo, fogadjunk az előző kérdés miatt tetted fel ezt is :D
2012. jan. 15. 21:52
 2/12 Randy Orton válasza:
35%
Ha ők nyerték volna, akkor te nem tudnál itt kérdést feltenni, mimeg válaszólni rá
2012. jan. 15. 21:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A náczivadászok nem találkoztak volna az Elhatárolódó-Hóddal.
2012. jan. 15. 22:20
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
A kérdésben leírt helyes szavak száma:4, ebből egy névelő és egy mindössze két betűből áll és a mondatban 10 különböző morféma található.
2012. jan. 15. 22:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
a "mi lett volna ha" kérdések értelmetlenek - mondta anno a történelemtanárom, és igaza van.
2012. jan. 15. 22:39
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

hogy valaki végre a kérdésre is válaszoljon:

Tudni kéne mit tekintenénk a részükről nyerésnek EU+ Ázsia+ Afrika vagy egész világ?

Hitlert előbb-utóbb kinyírják, vagy természetes úton hal meg, és a tengelyhatalomnak is hamarosan vége lett volna. A korrupció, és a hatalomvágy óriási harcot teremtene. A diktátorok egymásban sem tudnak hosszútávon megbízni, viszont képesek felélni az egész világ ásvány és egyéb vagyonát, fenntarthatatlan és dilettáns gazdaság, stb. hamar őskáosz lenne. Rengeteg pénzt költenének titkosrendőrségre, míg éheznek az emberek. Ha a gyarmatokon is kifogy az ásványanyagból, minden összeomlik. bár még előbb is. mára már nem sok minden maradna

2012. jan. 15. 23:21
 7/12 anonim ***** válasza:
világ alatt nyilván a Földet értem.
2012. jan. 15. 23:30
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

ma 23:21

Szerintem azért sokban tévedsz. A 3.Birodalom nem hasonlítható más diktatúrákhoz. Egyrészt mert gazdaságilag olyan potenciával bírt, amit se előtte se utána senki nem tudott felülmúlni, demokráciában sem.

Rendszerileg is be volt úgy biztosítva vagy még jobban mint ma Kína. Tehát Hitler várható halála se keltett volna felfordulást.

Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy ha sikerült volna visszaverniük a szövetségeseket Európában, akkor egy atomháború vetett volna véget mindennek és nem tudtuk volna meg mi sül ki a dologból békeidőben.

2012. jan. 15. 23:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezen én is sokat gondolkozom. Hitler max 10 évet élt volna még, ami nem is kár, mert szerintem kicsit őrült tévképzetei voltak. Felettébb őrült.

Ami biztos, hogy nem kéne most a holokauszt miatt rendszeresen megemlékezéseket tartani :D

Az atomháború tényleg sanszos lenne. Bár olyat is olvastam, hogy német tudósok találták fel az atomot, úgyhogy lehetséges lenne, hogy nem itt az Euban, hanem Washingtonban és Moszkvában robbant volna először.

Maga a harmadik birodalom szerintem mindenképp össze ment volna, nem lehet folyamatosan egész Európát egy kézben tartani. Hogy ma mi lenne, az megjósolhatatlan, 60 év hosszú idő.

Olyat is olvastam egyszer, hogy a zsidó ügy végső megoldása az lett volna, hogy a táborok foglyait végül Madagaszkárra száműzték volna.

2012. jan. 16. 00:51
 10/12 hollófernyiges ***** válasza:
Mindenkibe beleverték volna az iskolában a helyesírást.
2012. jan. 16. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!