Szerintetek,6 keményen eltöltött év külföldön feldreítőként, elismerésre méltó?
fúúú de viccesek itt ezek az emberek áááááá. Ha csak ilyesfajt hozzászólásra vagytok képesek, akkor miért nem kerestek valami kis hozzátok illő, cuki helyet. Ott felőlem élhetitek magatokat meg egymást is csak arra kérlek, ne itt!!!!!
köszi
Miért, azt vártad, hogy majd mindenki bólogatni és tapsolni fog?
Tudtommal a véleményünket kérdezted...
17:07 drága teso
1. ha nem tudsz értelmes hozzászólást írni, akkor inkább meny xbox-ozni jó? nem kötelező mindenhez hozzászólni valamit, csak, hogy kint legyen a te írományod is.
2. ja véleményeket, hozzászólást kértem, de nem olyat aminek semmi köze a kérdéshez és még csak a hasznos válaszadás töredékét sem éri el.
Miért is? Elmondtam a véleményemet, miszerint ne ezzel akarj felvágni, mert ez bármi, csak nem nagy tett, hanem tegyél valamit az országodért - az a becsülendő.
Vagy mondjam azt, hogy "igen, f@sza vagy, rambó vagy, istenkirály"? Magadat csapod be.
Ez az oldal meg olyan, hogy mindenki elmondhatja a véleményét, nem csak az, aki azt mondja, amit hallani szeretnél. Bocsi.
látom félreértelmezted a dolgot.nem azzal akarok felvágni, hogy gyilkolászok meg az általad előszeretettel használt szó alapján rambózok.
nem.
egyáltalán nem erről van szó.
csak, hogy ezt végre tisztázzuk.
értem a mondani valódat persze.ja és lehetséges, hogy ez egy olyan oldal amin mindenki elmondhatja a véleményét CSAK HOGY. ugyan azt mondhatom ismét.
ha értelmetlen és felesleges akkor nem értem, hogy minek egyáltalán a fáradtságot venni és kiírni.Ennyi idő alatt már bármit megcsinálhattál volna ami hasznodra is válik.
de azért ne harizz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!