Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek,6 keményen eltöltö...

Tíííbor kérdése:

Szerintetek,6 keményen eltöltött év külföldön feldreítőként, elismerésre méltó?

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy ha 6 és esetleg egy fél évet vérel s verítékkel lehúzok ezeknél a fickóknál akik véresen komolyan csinálják a dolgukat, akkor az már szép(ha lehet ilyet mondani "elismerésre méltó")? Tudom van aki többet csinál, de ezt csak mellékesen kérdem.
2011. okt. 28. 22:46
1 2
 11/17 homo ludensz ***** válasza:
Tiiibor mocskos és bűzös szád van az biztos. Azon kívül hogy képes lennél e valamire azt kétlem.Az általánost elvégezted gondolom bár néha melléütsz.Javaslom a pszichiátert,kérj időpontot akkor talán még belenősz a nagybetűs valóságba. Sok szerencsét az ideggyógyászati rendelő felderítéséhez.
2011. okt. 30. 08:42
 12/17 A kérdező kommentje:

fúúú de viccesek itt ezek az emberek áááááá. Ha csak ilyesfajt hozzászólásra vagytok képesek, akkor miért nem kerestek valami kis hozzátok illő, cuki helyet. Ott felőlem élhetitek magatokat meg egymást is csak arra kérlek, ne itt!!!!!

köszi

2011. okt. 30. 09:56
 13/17 Pro Patria ***** válasza:

Miért, azt vártad, hogy majd mindenki bólogatni és tapsolni fog?

Tudtommal a véleményünket kérdezted...

2011. okt. 30. 17:07
 14/17 A kérdező kommentje:

17:07 drága teso

1. ha nem tudsz értelmes hozzászólást írni, akkor inkább meny xbox-ozni jó? nem kötelező mindenhez hozzászólni valamit, csak, hogy kint legyen a te írományod is.

2. ja véleményeket, hozzászólást kértem, de nem olyat aminek semmi köze a kérdéshez és még csak a hasznos válaszadás töredékét sem éri el.

2011. okt. 31. 19:01
 15/17 Pro Patria ***** válasza:

Miért is? Elmondtam a véleményemet, miszerint ne ezzel akarj felvágni, mert ez bármi, csak nem nagy tett, hanem tegyél valamit az országodért - az a becsülendő.

Vagy mondjam azt, hogy "igen, f@sza vagy, rambó vagy, istenkirály"? Magadat csapod be.

Ez az oldal meg olyan, hogy mindenki elmondhatja a véleményét, nem csak az, aki azt mondja, amit hallani szeretnél. Bocsi.

2011. okt. 31. 19:15
 16/17 A kérdező kommentje:

látom félreértelmezted a dolgot.nem azzal akarok felvágni, hogy gyilkolászok meg az általad előszeretettel használt szó alapján rambózok.

nem.

egyáltalán nem erről van szó.

csak, hogy ezt végre tisztázzuk.

értem a mondani valódat persze.ja és lehetséges, hogy ez egy olyan oldal amin mindenki elmondhatja a véleményét CSAK HOGY. ugyan azt mondhatom ismét.

ha értelmetlen és felesleges akkor nem értem, hogy minek egyáltalán a fáradtságot venni és kiírni.Ennyi idő alatt már bármit megcsinálhattál volna ami hasznodra is válik.

de azért ne harizz.

2011. okt. 31. 19:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Attól hogy végigcsinálod nem leszel több senkinél.De szerintem elismerésre méltó hogy ha valaki meg tudja csinálni emrt Én pl nem bírnám.Magadnak is bizonyítasz vele.Büszke lehet akkor magadra.:)
2011. okt. 31. 23:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!