Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek,6 keményen eltöltö...

Tíííbor kérdése:

Szerintetek,6 keményen eltöltött év külföldön feldreítőként, elismerésre méltó?

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy ha 6 és esetleg egy fél évet vérel s verítékkel lehúzok ezeknél a fickóknál akik véresen komolyan csinálják a dolgukat, akkor az már szép(ha lehet ilyet mondani "elismerésre méltó")? Tudom van aki többet csinál, de ezt csak mellékesen kérdem.
2011. okt. 28. 22:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Hat évig mások pénzéből élni említésre méltó, biztos tetszeni fog a többi parazita barátodnak.
2011. okt. 29. 13:37
 2/17 homo ludensz ***** válasza:
Nem tiszta számomra. Még csak tervezed hogy külföldön szeretnél kémkedni(külső felderíteni) vagy már megtetted?
2011. okt. 29. 14:23
 3/17 Mr.Super TNT ***** válasza:

rejehw a fekélyes jó k*rva nénikédet te kibebszott kis senkiházi g*ci!

Elég egyértelmű voltam ,te szánalmas bolond.

Elegem van ,hogy állandóan a honvédeket b*szogatják.

Miért is ingyenélők ők is vdolgoznak és nem a laktanyába verik a f*szukat. Ez csak azoknak az elméjében van akiknek halvány hupilila fingjuk sincs az egészről.

Nagyon komoly kötelezettségekkel és lemondással jár a katonaélet és szerintem ,ha árvíz van vagy bármi baj akkor nem igazán ezt mondaná a sok suttyó nethuszár .

A kérdés írójának: nagyon kemény lesz az a 6 év és ,ha már kint voltál 2 küldetésen az is elismerésre méltó. De jegyezd meg ne az elismerés legyen a fő célod hanem az ,hogy te és a veled szolgálók egy darabban jöjjenek ,haza és ,hogy minél több emberen segíts és jól lást el a feladatod. Nem könnyű feladat én beszéltem felderítővel már aki Koszovóban kezdte és nagyon maradandó nyomot ,hagyott benne és ezt anélkül is láttam rajta ,hogy beszélt volna róla (természetesen a titoktartási esküt betartotta ezért nem adott ki olyan információt amit nem szabadna ,de így is kemény dolgokról volt szó. Ha ki mész egyszer küldetésre nem biztos ,hogy 6 év után van lehetőséged abbahagyni ,mert ,szükség van kint a tapasztalt katonákra és küldeni fognak. Kb a létszám 1/3 van kint, 1/3 készül kifele, 1/3 itthoni beosztást lát el.

A honvédség az Európai országok között a 3 vagy 4-dik legnagyobb létszámú kintlévőséget tartja kint és ez 32 ország területén jelent küldetést.

2011. okt. 29. 14:58
 4/17 anonim ***** válasza:
Ha még élve meg is úszod, főleg. De te most az elismerés miatt akarod ezt csinálni, vagy tényleg érdekel a dolog? Nem kötekedni akarok, tényleg érdekel a válasz!
2011. okt. 29. 15:10
 5/17 DrGempa ***** válasza:
Nem,ezért valószínűleg pénzbüntetést kapsz.
2011. okt. 29. 16:18
 6/17 A kérdező kommentje:

15:10 nem, nem a dicsőség és az elismerés hajt, de egyrészt ez is hozzátartozik ehhez az élethez, ha jól csinálod azt amit csinálsz.

más kérdésére válaszolva: nem még nem voltam kint, még katona sem voltam, viszont ideje lenne egy pontos tervnek az életemben szóval tervezem ezt. valami olyat akarok amivel nem csak a magam, de sok más ember életének is kedvezhetek, és mindíg is érdekelt a katonaság(főleg ez a felderítő rész).

Mr.Super TNT:maximálisan egyetértek a leírtjaiddal!

még lenne hozzád egy kérdésem, hogy szükséges külföldön elhelyezkedni katonaként, ott megcsinálni a kiképzést meg ezeket? vagy csak előny? vagy hogy is van ez?

2011. okt. 29. 18:36
 7/17 A kérdező kommentje:
vagy ha erre esetleg nem tudod a választ, akkor leírnád privibe, hogy mik azok a "kemény dolgok" amikről mesélt a felder barátod? ha lehet előre kösz
2011. okt. 29. 18:42
 8/17 Pro Patria ***** válasza:

Teljesen lényegtelen, mert nem fognak idegen ország elitalakulatába felvenni.

Egyébként meg nem. Sokkal elismerésre méltóbb, ha felépítesz egy iskolát, forró levest osztasz télen, ruhát gyűjtesz a rászorulóknak, fát ültetsz, stb.

Ha meg már mindenképp rambózni akarsz, itthon kellene tenned.

Attól, hogy kőagy őrnagyot csinálsz magadból, minek vársz elismerést?

2011. okt. 29. 19:04
 9/17 A kérdező kommentje:
ha neked meg ilyen szép fogalmazóképességed van, mért nem mész el szavalni, vagy tudj a tököm.
2011. okt. 29. 23:40
 10/17 Pro Patria ***** válasza:
Na... ezért ne várj elismerést. Mert emberileg nem vagy azon a szinten.
2011. okt. 30. 00:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!