Szerintetek,6 keményen eltöltött év külföldön feldreítőként, elismerésre méltó?
rejehw a fekélyes jó k*rva nénikédet te kibebszott kis senkiházi g*ci!
Elég egyértelmű voltam ,te szánalmas bolond.
Elegem van ,hogy állandóan a honvédeket b*szogatják.
Miért is ingyenélők ők is vdolgoznak és nem a laktanyába verik a f*szukat. Ez csak azoknak az elméjében van akiknek halvány hupilila fingjuk sincs az egészről.
Nagyon komoly kötelezettségekkel és lemondással jár a katonaélet és szerintem ,ha árvíz van vagy bármi baj akkor nem igazán ezt mondaná a sok suttyó nethuszár .
A kérdés írójának: nagyon kemény lesz az a 6 év és ,ha már kint voltál 2 küldetésen az is elismerésre méltó. De jegyezd meg ne az elismerés legyen a fő célod hanem az ,hogy te és a veled szolgálók egy darabban jöjjenek ,haza és ,hogy minél több emberen segíts és jól lást el a feladatod. Nem könnyű feladat én beszéltem felderítővel már aki Koszovóban kezdte és nagyon maradandó nyomot ,hagyott benne és ezt anélkül is láttam rajta ,hogy beszélt volna róla (természetesen a titoktartási esküt betartotta ezért nem adott ki olyan információt amit nem szabadna ,de így is kemény dolgokról volt szó. Ha ki mész egyszer küldetésre nem biztos ,hogy 6 év után van lehetőséged abbahagyni ,mert ,szükség van kint a tapasztalt katonákra és küldeni fognak. Kb a létszám 1/3 van kint, 1/3 készül kifele, 1/3 itthoni beosztást lát el.
A honvédség az Európai országok között a 3 vagy 4-dik legnagyobb létszámú kintlévőséget tartja kint és ez 32 ország területén jelent küldetést.
15:10 nem, nem a dicsőség és az elismerés hajt, de egyrészt ez is hozzátartozik ehhez az élethez, ha jól csinálod azt amit csinálsz.
más kérdésére válaszolva: nem még nem voltam kint, még katona sem voltam, viszont ideje lenne egy pontos tervnek az életemben szóval tervezem ezt. valami olyat akarok amivel nem csak a magam, de sok más ember életének is kedvezhetek, és mindíg is érdekelt a katonaság(főleg ez a felderítő rész).
Mr.Super TNT:maximálisan egyetértek a leírtjaiddal!
még lenne hozzád egy kérdésem, hogy szükséges külföldön elhelyezkedni katonaként, ott megcsinálni a kiképzést meg ezeket? vagy csak előny? vagy hogy is van ez?
Teljesen lényegtelen, mert nem fognak idegen ország elitalakulatába felvenni.
Egyébként meg nem. Sokkal elismerésre méltóbb, ha felépítesz egy iskolát, forró levest osztasz télen, ruhát gyűjtesz a rászorulóknak, fát ültetsz, stb.
Ha meg már mindenképp rambózni akarsz, itthon kellene tenned.
Attól, hogy kőagy őrnagyot csinálsz magadból, minek vársz elismerést?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!