A sorkatonai szolgálat idején volt olyan, hogy találkozott az ember az általános iskolai vagy a középiskolai osztálytársával egy laktanyában?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 16:16
1/3 Fsms válasza:
Lehetett ilyen eset. Ahol tudták ott kerülték, illetve maga rendszer véletlenszerűen szórta az embereket. Előfelvételisek pl. Karok szerint kerültek össze.
2/3 anonim válasza:
Én az egyik középiskolai osztálytársammal együtt vonultam be Budapestről ugyanabba a vidéki laktanyába,ugyanabba szakaszba és beosztásba sofőrként,előtte egyszerre hívtak be minket jogsi tanfolyamra ugyanabba az autós iskolába-ugyanabban a kerületben laktunk...
Azután katonaság alatt a vidéki laktanyából fuvaroztam ide-oda katonai cuccokat és egyszer egy Budapesti laktanyában egy volt általános iskolás osztálytársam körletében és hálótermében szállásoltak el-akivel egyébként ugyanabban a lakótelepi házban laktunk...
3/3 anonim válasza:
Fél évig voltam Kalocsán, majd egy évig Lentiben. Mikor Lentibe kerültem őrmesterként, akkor találkoztam egy a párhuzamos osztályba járó iskolatársammal. Majd fél évvel később, amikor az újoncok bevonultak, akkor az én szakaszomba került a húgom egyik osztálytársa. Mindkettőjüket az általános iskolából ismertem. Leszerelés után Budapesten találkoztam az egyik katonával, aki az én szakaszomban volt, de egy fél évvel később szerelt le, éppen szabadságra ment haza valahova Szabolcs megyébe. Egy másik katonatársammal, akivel együtt kerültünk Lentibe, néhány éve találkoztam, egy benzinkútnál dolgozott és kiderült, hogy ugyanabban a kerületben lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!