Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyibe kerülne Magyarország...

Mennyibe kerülne Magyarország felfegyverzése?

Figyelt kérdés
Korszerű hadtechnológiára gondolok!Talán rövid hatótávolságú (500km) nukleáris fegyverre!
2011. jún. 7. 19:29
 81/121 anonim ***** válasza:
15%

"Mondj nekem egy olyan 10millió körüli országot (Izraelt leszámítva-őket az USA pénzeli) ami jóléti állam és erős hadserege van."

Svájc, Finnország, Svédország, Hollandia, Görögország, Belgium, Portugália, Norvégia. "

Most kb felsoroltad azokat az országokat amik gazdaságilag fejlettek, de ez nem jár együtt az erős hadsereggel...

Amúgy a kérdésnek továbbra se látom értelmét, ha egy jelentéktelen Líbia(azért olyan sok olaj nincs ott) ellen nemzetközileg fellépnek akkor szerintetek mi lenne Európa szívében?Max. egy hétig húznánk a GDP feléből felépített hadsereggel.

2011. jún. 9. 23:26
 82/121 anonim ***** válasza:
54%
A NATO országuknak a GDP-jük 2%-át a honvédelemre kellene fordítani.Ez meg van szabva.Ezt asszem 3 ország tudja fenntartani.Magyarország 1-1,2%-ot költ rá.Ha a 2%-ot hoznánk az nem lenne rossz.
2011. jún. 9. 23:34
 83/121 anonim ***** válasza:
88%
Azért egy valamiről megfeledkeztek, Líbiát már hónapok óta bombázza a NATO eredménytelenül, azért ez egy jelentéktelennek tartott országtól nem rossz... Szerintem nem kellene elájulni a NATO-tól sem annyira.
2011. jún. 9. 23:38
 84/121 anonim ***** válasza:
97%
Ha a NATO szabad kezet kapna pár nap alatt szétszedné Líbiát.Nem Kadhafi hadseregének erejétől nem halad a hadművelet, egyszerűen nem lehet szétbombázni pl Tripolit a civilek miatt.
2011. jún. 10. 00:39
 85/121 anonim ***** válasza:
84%

Líbiában alig-alig vetik be a NATO haderőt... Most az, hogy négy gép ledob egy tankra néha egy bombát, jelezve, hogy itt vagyunk. Ha nem lenne a cél a civil célpontok elkerülése (sőt, Kadahfi-t sem bombázhatják le, mert hogy nézne ki...) akkor az ország három nap alatt rommá lenne bombázva.

Meg sikerült eddig 1, azaz EGY darab gépet lelőniük a líbiaiaknak. Hány akció alatt is?...

2011. jún. 10. 06:14
 86/121 A kérdező kommentje:

Több órás számitás árán kiszámitottam,hogy mi lenne,ha ilyen haderejünk volna és a legrosszabb esetben mind a 7 szomszédunk támadna!

Figyelembe vettem a jelenlegi hivatalos hadi felszerelésüket!

egyetlen hónap alatt győznénk le őket ugy,hogy be se kéne vetnünk az egész haderőnket!

És itt megjegyzem,hogy csak 3 szomszédunk támadna minket:szlovák,szerb,román!Negyedikként esetleg az ukránok!

2011. jún. 10. 13:25
 87/121 anonim ***** válasza:
74%
Ha a szomszédok megtámadnának, a NATO megvédene, ha mi támadnánk, akkor őket védenék meg. Mit kell itt hülyeskédni?
2011. jún. 10. 13:27
 88/121 Pro Patria ***** válasza:
29%
"egyetlen hónap alatt győznénk le őket ugy,hogy be se kéne vetnünk az egész haderőnket!" - Ilyen nagy hadászati zseni vagy? Egy egész vezérkart helyettesítesz egymagad?...
2011. jún. 10. 18:08
 89/121 anonim ***** válasza:
100%
King of Slavakia na ne 2 napos tervet találtam ki haverommal. Román sutyókat csak bekéne fenyiteni. Szerbekel nem foglalkoztam ukrajnával meg szövetkezni kéne... de ami félő hogy amerika egyböl jönne. Amerikát viszont ugy lehetne szétrobbantani hogy mi támadunk rájuk. Sokan jönnének utánnunk.
2011. jún. 10. 20:56
 90/121 Pro Patria ***** válasza:
11%
Mennyi kis Hitler van itt. Ő is azt hitte, hogy a nyár végéig meghódítja a Szovjetuniót...
2011. jún. 10. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!