Szerintetek nem kéne visszafoglalni Felvidéket? És Erdélyt?
Mert szerintem nagyon vissza kéne. És tenni valamit, mielőtt még ők tesznek. Magyarellenes törvények, magyargyűlölet. (Volt üldözés is.) Meddig kéne ezt tűrni? Azok jogosan voltak a mi területeink, és jogtalanul vették el tőlünk őket.
Normális válaszokat szeretnék, és nem olyanokat, hogy menjél oszt tegyél valamit, mert egyedül úgysem tudok...
19:52
Hát szerintem tévedsz.
A Horvátok megmondták ha a Jobbik nyeri a választást készek felesküdni a Magyar Szent Koronára.A Lengyelek azonnal segítenének.Nem hiába van ez a Lengyel-Magyar barátság.A Románokat pedig egy erős szövetségessel győzném le.AZ Ukránoknak megmondanám ha segítenek a harcban nekünk akkor mi is segítünk nekik.Nekünk csak Erdély kell.A Maradék Román terület az övék lehet.Így nem kell félnünk a Románoktól később egy támadástól az Ukránok pedig 1000 évig hálásak lesznek nekünk,mert felvírágozhatna az országuk.
Megint egy "nemzeti érzületű", aki nem tud helyesen írni.
Én a helyedben nagyon elszégyellném magam.
Pláne, hogy hülyeségeket beszélsz.
Az I. világháborúban nem volt német megszállás. Az pedig, hogy "bújtunk a seggükbe" nem indok. A csehek képesek voltak szembeszéllbe is ellenállni, szabotálni stb. Meg is lett az eredménye.
Mi végig kiálltunk a központi hatalmak mellett és nálunk is minden jó elnyerte méltó büntetését. :)
Kedves utolsó!
Anno az első világháborúban a csehek is a mi befolyásunk alatt áltak, elég rendesen, mégis alakítottak ellenkormányt, és lobbiztak maguknak. Mi pedig lehet hogy próbálkoztunk kiugrani a második világháborúból,nem voltunk hozzá elég tökösek. Elkezdtünk egy háborút, elvesztettük, megbüntettek. Ez van. Igazságtalan volt a mértéke, viszont se nem jogtalan nem volt, és még csak igazságtalan se volt hogy megbüntettek. Csak a büntetés mértéke. Te meg csak játszd hogy Attila vagy, én Attila vagyok.
"A Horvátok megmondták ha a Jobbik nyeri a választást készek felesküdni a Magyar Szent Koronára."
Forrás?
"A Lengyelek azonnal segítenének.Nem hiába van ez a Lengyel-Magyar barátság"
És szerinted a lengyel hadsereggel mennyiben lennénk kisegítve az amerikai ellenében?
"AZ Ukránoknak megmondanám ha segítenek a harcban nekünk akkor mi is segítünk nekik."
Mégis miben tudnánk mi nekik segíteni?
"A Maradék Román terület az övék lehet."
Mintha nagyon akarnák.
"az Ukránok pedig 1000 évig hálásak lesznek nekünk,mert felvírágozhatna az országuk."
Bocsi, de elvesztettem a fonalat.
Románia pont azért ragaszkodik foggal-körömmel Erdélyhez, mert az az országuk egyetlen része, ami ér is valamit. Akkor mire mennének az ukránok a maradék "szeméttel"? Csak mégtöbb éhes száj lenne, amit be kell tömniük.
Hát szerintem tévedsz.
A Horvátok megmondták ha a Jobbik nyeri a választást készek felesküdni a Magyar Szent Koronára.A Lengyelek azonnal segítenének.Nem hiába van ez a Lengyel-Magyar barátság.A Románokat pedig egy erős szövetségessel győzném le.AZ Ukránoknak megmondanám ha segítenek a harcban nekünk akkor mi is segítünk nekik.Nekünk csak Erdély kell.A Maradék Román terület az övék lehet.Így nem kell félnünk a Románoktól később egy támadástól az Ukránok pedig 1000 évig hálásak lesznek nekünk,mert felvírágozhatna az országuk.
1. Linkeld azt hogy mikor mondtak ilyet a horvátok, mert biztos nem mondtak ilyet.
2.A lengyel-magyar barátság csak szép dolog, de lengyelek nem fognak beleugrani a pöcegödörbe azér hogy nekünk jobb legyen
3.Minek kéne Ukrajnának román lakta terület? Másrészt milyen erős szövetséges?
4. Ha megtámadod Romániát, hátba támad Szlovákia, Szerbia. Hiszen ök is rájönnek, ha elöször Erdély akkor utána Felvidék.
5. NATO
Ergo mielőtt ilyen kis frankó haditervet eszelsz ki gondoldd végig, mert megdöntenénk szerintem a világ legrövidebb háborújának rekordját. Nagyjából egy tucat állammal lennénk hirtelenjében háborúban, a mi kis 25 ezer fős hadseregünkkel. Minden államra lenne 2,5 ezer katonánk. Esélyes, nem?
A világ legrövidebb háborúja 52 percig tartott (ha jól emlékszem, de mindenképp rövidebb ideig, mint 1 óra). Ezt nehéz megdönteni. :D
Max. ha ránk küldenek egy atomrakétát. :D
De az tény, hogy hamar legyaknának minket.
0:28!
Olajbogyó!Ha majd te húzol le laza 13 órát a Duna parton rakodó munkásként akkor magyarázz.Egyébként meg itt nem az a lényeg,hogy ki tud helyesen írni.Attól,hogy valaki nem tud helyesen írni attól még szeretheti a hazáját.Vagy ha valaki testi fogyatékos az is szeretheti a hazáját.A volt osztálytársam diszkalkuliás vagy mi a fene.Nem tud jól számolni.De amint látta,hogy a köcsög sittes cigány azzal szórakozik,hogy a Magyar zászlót köpködi Ő volt az első aki odarohant és a fejét a kocsi szélvédőjébe verte.
Ezeknek a liberális békepárti idiótáknak miért ez az egyetlen támadó eszközük?Nem tud helyesen írni???Ti meg leköpitek a hazátok és az őseiteket azzal,hogy szartok a nemzetünkre.Ük Ük ÜK nagyszüleitek farkas szemet néztek a ruszkikkal 1956-ban.Ti meg most egy marék szotyiért elcserélnétek a hazátokat.Egy kis aprópénzért még azt is letagadnátok,hogy Magyarok vagytok.Na ez a szégyen papírzacskó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!