Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Önöknek melyik politikai párt...

Htr kérdése:

Önöknek melyik politikai párt a legszimpatikusabb?

Figyelt kérdés
MSZP, LMP, Fidesz-KDMP, Civil Mozgalom, FKgP, MIÉP, Munkáspárt?
2011. máj. 9. 23:01
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék,hogy azok akik kiállnak a fidesz mellet mennyi az egy havi keresete.A szüleim keresete 140e Ft-t(Összesen,együttvéve).Gondolom itt is azok állnak ki a fidesz mellet akiknek van lové a zsebükben.Bírom az olyan embereket akik úgy magyaráznak a cigány életről,hogy még csak 1 napot se lakott köztük.Én köztük lakom(sajnos) és az én életen egy borzalom.Folyton kocsikat bontogatnak ha jövök haza a suliból akkor minden nap futva jövök haza,mert ha elkapnak akkor kizsebelnek és a rendőrök s tesznek semmit.Szóval a rozsa dombról a zsidók ne magyarázzanak a Magyaroknak!

MIND1 AZ ÉHEZŐ EMBEREK ÉS AZOK AKIK KI LESZNEK A NYÁRON LAKOLTATVA MEG FOGJÁK CSINÁLNI A FORRADALMAT. :-)) :-))

HAJRÁ JOBBIK!

2011. máj. 11. 14:54
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Jobbbik, csak az a baj hogy a sok idióta tudatlan öreg mind a fideszre meg az MSZP-re szavaz és humanista nézeteket támogatja és leszarja a jobbikat....
2011. máj. 11. 15:36
 43/50 anonim ***** válasza:

Ja, meg folyton pofázzák ezek az állatvédők, hogy "fel kell zárkóztatni a romákat" meg hogy "roma integráció" stb...

A f@szt kell őket felzárkóztatni az én adómból. Zárkózzon fel ő, vagy dögöljön éhen. Egyébként a kapát mindenki tudja használni. Tanult volna jobban, biztos lenne munkája. Rohadt Zsidesz takarodjon az annyába. Én nem azért fizetem az adót, hogy az abból a pénzből felfegyverzett ork horda verjen szét az utcán.

Közben a magyarokat meg kilakoltatják a házukból, de rajtuk nem segít az állatvédő kormány.

Hajrá Jobbik!

2011. máj. 11. 15:50
 44/50 anonim ***** válasza:
"Kíváncsi lennék,hogy azok akik kiállnak a fidesz mellet mennyi az egy havi keresete" Te tényleg nem olvastál még? Egymillió havonta. A dolgozóimé pedig átlag 400 ezer. Akit kilakoltatnak, az csak magának köszönheti. Nem kellett volna irreálisan magas hiteleket felvenni, mint azt sokan tették. Főleg nem felesleges dolgokra, mert nem csak lakás célra vették fel agyba - főve a hiteleket.
2011. máj. 11. 19:37
 45/50 anonim ***** válasza:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:56

Jobbikos vagyok és ide leírtam a véleményemet már egyszer.

Csak annyit mondanék hogy az MSZP idején sem épültek gyorsabban és olcsóbban az utak.Csak hogy ne csak a Fideszt szidjad.

2011. máj. 11. 20:18
 46/50 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tudom, de az MSZP-től mást nem is várhatunk. Azért a Fideszt szidom, mert nagyot csalódtam benne.
2011. máj. 11. 20:49
 47/50 anonim ***** válasza:
A gy.k. - n szinte mindenki a Fideszt szidja. Ezért sem vonulok félre. Ha ideveszem néhány Fidesz párti ismerősöm fizetését is, akik szintén nem csalók meg tolvajok, a fél milliót ők is megkeresik. Nem mindegy milyen szakterületen van valaki, egy átlagos segédmunkás vagy egy takarítónő ne is akarjon annyit keresni mint egy értelmiség vagy bárki aki értékteremtő munkát végez. És kedves 63 % - os, neked is jobb lenne a romák felzárkóztatása, mert akkor nem a te adódból kellene életük végéig őket eltartani. És az ilyen forradalmat üvöltöző és gyűlölködő emberek miatt nem lesz a jobbik soha más mint ami most. Sereghajtó.
2011. máj. 11. 20:53
 48/50 anonim ***** válasza:
Amíg nem kezelik normálisan a cigánykérdést,és lesz cigánybűnözés addig a Jobbik erősödni fog.
2011. máj. 11. 21:06
 49/50 anonim ***** válasza:
Mivel ez az egyetlen amit szajkózni tudnak, más értelmes programjuk ami meg is valósítható nincs. Ez pedig nagyon kevés egy ütőképes gazdasághoz. A külföldi tőkét meg nem lehet kizárni, főleg nem úgy ahogy ők azt elképzelik. Átgondolatlan az egész.
2011. máj. 11. 21:38
 50/50 anonim ***** válasza:
Nincs olyan párt amelyik tetszene, nem szavazok senkire.
2011. máj. 14. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!