Önöknek melyik politikai párt a legszimpatikusabb?
"Egyenlőre maradjon csak a Fidesz, aztán majd meglátjuk."
Maradjon börtönben.
Civil Mozgalom - na ez hallva született ötlet volt. Hiányzik belőle a tenni akarás, programjuk nincsen, a kommunikációs rendszerük meg tiszta csőd. Én egy ideig a tagjuk voltam, ezért is tudom ezt. A mai világban az a fontos a számukra, hogy minél demokratikusabb legyenek. Ettől semmilyen probléma nem oldódik meg, csak a saját embereiket akarják látni a polgármesteri székben, a helyi önkormányzatokban, illetve a Parlamentben. Kibeszélik, hogy miért rossz a rendszer, mert inkább diktatórikus, valamelyik tagjuk szerint meg dúl a nacionalizmus (!!!), ezért is nagy a baj minálunk.
Már a kezdeteknél látható volt, hogy nagy baromság az egész, amikor még csak aláírás-gyűjtögetések voltak, mert azzal semmit sem értek el. Szép és jó, hogy alulról jövő kedvezményezés volt, de pont azoknak kell elfogadniuk, akik ellen irányult ez az egész. Ezért is tiszta röhej. Persze, ettől még lehetett volna több is, de nem.
00:03 felpontozva
kíváncsi vagyok hogy aki az mszpt írja, miért választja
a jobbikra is kíváncsi lennék
meg arra, hol vannak az lmpsek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!