14:34 írjam azt, hogy a többi napon én ilyenkor dolgozni szoktam? délutáni, esti műszak? szabad időbeosztás? egyetemisták?
de lehet benne igazság
2011. máj. 10. 16:36
23/50 anonim válasza:
Így van ahogy a válaszoló írja, az ország jobbikosai egyesültek, megrohamozták ezt az oldalt, és minden egyes napjukat azzal töltik, hogy a gépek előtt ülnek és bomlasszák a GYIK politika rovatát! Köszönjük Emese!
2011. máj. 10. 16:40
24/50 anonim válasza:
Jobbik vagy Munkáspárt.
Majd meglátom 4 év múlva kik lesznek a szavazó papíron.
2011. máj. 10. 16:49
25/50 anonim válasza:
Én is Jobbikot írtam.Nekem most érettségi szünet van,azért érek rá ide írogatni.Meg a Jobbiknak sok fiatal szimpatizánsa van.Kérdezzétek meg a fiatal ismerőseiteket,nagy valószínűséggel ők is Jobbikot fognak mondani.És miért?Mert a mostani felnőttek gyerekkorukban nem érezték a cigánybűnözést.A mostani időben a cigányok eléggé felbátorodtak és mi fiatalok ezt jobban érezzük mint annak idején a szüleink.
2011. máj. 10. 18:10
26/50 doboszoli válasza:
kolopele!
Az "átlagember" (szerinted élhetetlen, lusta, még egy szar gyára sincs, nahát!) nappal 4-ig dolgozik. Csak, hogy tájékozott légy.
Imádott Fideszed, (aki "néked ételt, italt adott" egyáltalán nem biztos, hogy ismét győz, különösen nem kétharmaddal.
Nem vagyok rád irigy, te vagy -romásan- gizda.
2011. máj. 10. 19:45
27/50 anonim válasza:
Egyik se szimpatikus egy icipicit se. Vannak dolgok amikben egyetértenék bizonyos pártokkal ha elhinném amit mondanak pl. cigányokkal szembeni pozitív diszkrimináció (extra juttatások, felvételi pontok stb.) megszüntetése, csak hát ugye mindez mese habbal.
Mindegyik pártban olyan emberek vannak akik valójában ugyanazért csinálják (vagy nem csinálják) amit kell(ene) mint a kisemberek a saját munkájukat ha van: hogy ők maguk megéljenek (nem is akárhogyan). Pont. És őket a látszat ellenére nem hatja meg a siránkozás hogy milyen nehéz másnak (viszont a látszatot fenn kell tartaniuk különösen 4 évente ha még élvezni akarják a költségtérítéseket meg az ingyen lakásokat).
2011. máj. 10. 20:43
28/50 anonim válasza:
Így van doboszoli, csak érdekelt mi lesz erre a reakció a jobbiktól. Én meg most egy órája fejeztem be a munkámat, nem négykor. Reggel hattól idáig. De persze én vagyok romásan gizda. Azonkívül amit a 79 százalékos válaszoló írt megint ékesen bizonyítja, hogy a fiatalok agyát teljesen átmosta a jobbik a cigány bűnözéssel. Ennyi már elég nekik hogy rájuk szavazzanak. Ma már semmit nem jelent ha valaki egyetemista, se az ha diplomás lesz. Divattá vált ma utálni a Fideszt, és ebben erősen benne van a jobbik, meg persze az mszp. De majd meglátjuk 2014 - ben hogy alakul a választás, ezzel együtt a mai gyerekek jövője, mert főleg az ő életük a tét. Ha nem nyerne a Fidesz nem lesz sok jövőjük. Kivéve akiknek már most meg van alapozva a majdani életük. Marhára nem izgat ez a folyamatos lepontozás, hiszen a való élettel ellentétben a topicot ellepték a jobbikosok meg az elégedetlenkedők, éppen ezért én is maradok. Tudod, amíg egy nagyáruházban egy szegényesnek tűnő házaspár 80 ezer forintért vásárol be előttem nekem senki ne panaszkodjon hogy szar az élet.
2011. máj. 10. 21:17
29/50 anonim válasza:
Nekem nem mosták át az agyamat,csak belém nem 1x kötöttek a cigányok.Más ember nem is balhézott velem.És nem cigánytelepen élek,hanem kisvárosban.Meg nem csak én jártam így.Nekem ne magyarázzon olyan ember akivel nem balhéznak a cigók,meg nemtudja hogy itt felénk mi a helyzet.
2011. máj. 10. 21:38
30/50 anonim válasza:
Rendben, elfogadom hogy téged sérelem ért, de nem attól fogsz jobban élni hidd el ha egy olyan párt nyerne amelyik csak a cigányokkal vonzza magához a fiatalokat. Attól még nem lesznek munkahelyek. 48 éves vagyok és valóban nem kötött belém még soha cigány, mi több tíz nálam is dolgozik, és semmi baj nincs velük. Nem úgy mint az a kedves jobbikos akit el kellett küldenem az agresszív kirohanásai miatt. Nem attól függ hogy beléd köt e valaki hogy milyen a bőrszíne, hanem hogy mennyire alacsony az iskolázottsága és mennyire szegény. És ezekből jóval több a roma. Ezért kellene már kiskoruktól tanítani őket, mert amit otthon látnak az általában csak a bűnözéshez elég. Ez valóban egy nagyon komoly társadalmi probléma, amit meg kell oldani, és ebben én is hatékonyabb fellépést várnék a Fidesz részéről. De ami késik nem múlik, szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!