Önöknek melyik politikai párt a legszimpatikusabb?
JOBBIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Fidesz ismét bebizonyította,hogy mekkora egy mocskos semmirekellő banda.Az MSZP elérte azt a szintet,hogy szót se ejtsünk róla.AZ LMP az az SZDSZ utórengése.Szóval mivel a Jobbik még sose volt hatalmon így csak benne bízok.
Persze ő se a legjobb párt.Nekik is vannak hibáik.De nem a hazaszeretet az ami hiba bennük.Ami ma is volt a híradóban,hogy az egyik párttagot lecsukják,mert kint volt a tüntetésen az egyszerűen nevetséges.Nem azért de azon a tüntetésen még maga Orbán Viktor is kint volt. :-))
Ő volt az aki a kordont bontogatta a kamerák előtt.Csak ő elhúzta a belét miután kitört a forradalom.
12:29 vagyok
18:10 szerintem is így van, eleve a jobbik is egy egyetemi párt volt, fiatalok alapították, fiatalokat érdekelt, következő generáció
habár én amennyire ismerem az idősebbeket, ők sem örülnek a cigányproblémának, csupán nem ismerik az internetet. ezért találták ki a papírújságokat, a közösségi rendszert, hogy az ilyenekhez is eljusson. a gárdáról alkotott véleményük is semlegesen pozitív (legalább). talán azért mivel tevékenyen már nem tudnak részt venni a közösségi életben. ellenben a fiatalok, és főleg az ellenoldal erősen kritizálja.
másrészt azok az mszpsek, akik szavazni mennek, szintén abba a kategóriába tartoznak, akik már nem ismerik az internetet, tehát nem fognak ide véleményt írni.
lmpseket továbra is várom
20:43 arra kíváncsi vagyok, mi történik, ha a választáson 2. alkalommal sem vesz részt a minimális társadalmi arány. lépj vissza kettőt, feudalizmus? :)
21:17 majd ha a te lányodat verik össze, meg a te anyádat gyújtják fel, beszélgessünk újból erről. valahogy utólag mindig kiderül, hogy az ilyen ember cigányt is csak képről látott. persze nem mind olyan, blabla, de ha bemész egy faluban abba az utcába, ahol cigányok laknak, kicsit más a légkör, meg az események, mint egy "tiszta" utcában.
mostanában mindent divat utálni, mert akkor nem kell állást foglalni
csak az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a többség nem annyiért vásárol, vagy be se tud menni a nagyáruházba.
és ha már itt tartunk, kedves jobboldali válaszoló, melyik nagy áruházról van szó?
22:01 csak a cigányokkal - ki kellene nyitni a szemet, kedves válaszoló. nézzük, csak a címlapon milyen fontosabb témákkal foglalkoznak a cigányokon kívül: antiglobalizáció, politikusbűnözés, határon túli magyarok, környezetvédelem, valódi rendszerváltás(kommunisták és élősködő expárttagok felszámolása)
milyen egyéb szervezetek kapcsolódnak hozzá?
jobbik ifjúsági tagozat, népfőiskola, jobbik segély, barikád(média), nemzeti egyletek, könyvtár
valóban csak a cigányokkal vonzzák az embereket. legalább ne szólja el magát az, aki tájékozatlan
ettől függetlenül igaz, hogy aki iskolázott, nagyobb eséllyel lelkileg is műveltebb, de nem mindig igaz.
már csak azért sem, mert dr előnevű emberektől is hallottam már olyan bődületes dolgokat, hogy falra másztam.
és önmagában a gazdasági helyzet sem fog ezen változtatni. láttam már bunkó gazdag cigányokat is, akik bodzatermesztésből bmwt tudtak venni, meg láttam olyan cigányt is, aki öltönyt tudott venni, és mármár nosztalgikus udvariassággal bánt másokkal. és sajnos az utóbbi ritkább
fontos a háttérkultúra, hogy mit vesznek át a cigány szokásokból, hogyan élnek, hogyan nevelik őket.
lehet felőlem valaki általános iskolát végzett építőmunkás, ha úgy él, hogy másokkal békében meglegyen, többre értékelem mint a doktor nevű fatuskókat.
ráadásul meglepő módon akik átlagon felüli értelemmel rendelkeznek, általában nem iskolázottak, talán még a középiskolát sem végzik el. kevés olyan embert ismerek, aki egyetemet végzett, értelmes ember. még az sem igaz, hogy mindig békésebbek.
22:33 ez a baj, hogy a tömegi statisztikát elfelejtik nézni, mindig egyénekről beszélünk, meg népekről általánosságban. a számok nem hazudnak.
másrészt vajon miért van az, hogy a magyar család még szegényen is inkább tisztességben nyomorog, minthogy lopjon gyilkoljon szórakozásból?
09:54 ez nem jó hozzáállás, szerintem masszív társadalmi reformokat kellene bevezetni főleg az oktatás szintjén.
tény hogy a vallást nem lehet erőltetni, de hasonló módon mint a hitten, külön az emberi jogokkal és az etikával kellene foglalkozni már nagyon KICSI korban, hogy ne legyen antiszociális társadalmi csoportok amik képtelenek a kommunikációra, együttélésre.
" gy.k. - n ismét győzött a jobbik. Ez nem is csoda, hiszen más emberek délelőtt, délután a legtöbbször pénzt keresnek, csak a szegény jobbikosok érnek rá folyamatosan írogatni, mert a kormány miatt ugye rosszul élnek, nem dolgoznak, és képtelenek valami hasznosat csinálni. "
Képzeld, én pl egyetemista vagyok, és épp gépnél voltam, ezért tudtam válaszolni. Arról nem is beszélve, hogy munka után is netezhet az ember, szóval jó lenne, ha nem fröcsögnél itt. Inkább tájékozódj ehelyett, mert rádférne. A Fidesz lejératta magát már eléggé, csak a vak nem veszi észre, mit művelnek.
A kormánynak valóban nem kötelessége az emberek helyett dolgozni, ezt senki sem várja el tőle.
De az sem feladata,(nem erre kapott felhatalmazást), hogy szándékosan, és tudatosan kialakítsa a földesúr-jobbágy viszonyt, amit Te szerényen a vállalkozások támogatásának nevezel. bár, lehet, hogy ha én is a "földesúr" kasztba tartoznék, lehet, hogy nem zavarna, sőt isteníteném őket.
Viszont kutya kötelessége lenne, (mert ERRE kaptak felhatalmazást) mindenkinek, aki dolgozni(értsd:pénzt keresni/megélni) akar, lehetőséget biztosítani erre.
Majd akkor osszák az észt, meg vezetgessenek vissza a munka világába, ha lesz hová, mert egyelőre csak a világ része létezik. Akkor beszélhetnek(beszélhettek) lusta, dolgozni nem akaró plebs-ről, ha majd a lehetőség lesz több, mint a kereslet az oly jól hangzó "munka világában".
Addig az egész duma csak fingreszelés.
kolopele
Szerinted miért építik 2-szer annyiért az autópályát Magyarországon, mint bármelyik más országban? Mert a kedves fideszes képviselők nem hoznak létre egy állami útépítő vállalatot, ami nem teszi az autópályáért fizetett pénz 3/4-ét zsebre. Na de miért nem hoznak létre egy ilyet? Mert ezekben az ügyletekben ők is nyakig benne vannak! És ez minden területen így van, nem csak az autópályaépítésnél. Istenítsed nyugodtan a Fideszt, de így soha sem fog előrejutni ez az ország...
Hajrá Jobbik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!