Melyik párt számodra a legszimpatikusabb és miért? Nagyon fontos, hogy csak tényekkel indokolj és ne sejtésekkel!
Nekem 2 szimpatikus van, az LMP és a Jobbik. Ami szimpatikus bennük, hogy konkrét problémákra próbálnak konkrét megoldást kínálni, és nem gyerekes módon, mint az eddigiek. Akárhogy szeretnék egyesek, hogy az összeesküvés elméletek összeroppantsák ezt a 2 pártot (mindkettőről van bőven), nem valósak az elméletek. Mindkettő utálja a jelenlegi helyzetet, és azokat a pártokat, akikkel összefüggésbe hozzák őket. Mindkét párt elég makacs és kitartó ahhoz, hogy ne hagyják magukat, és bizonyítsanak az embereknek. Úgy gondolom, hogy ők képesek lennének együtt dolgozni a közös célokért, értelmesen és felnőtt módon, és nem csinálnának óvodát a parlamentből.
Nem nézek híreket, én máshonnan tájékozódok.
Én annó az EP választáshoz olvastam el néhány párt programját. Az LMP-ével tudtam a legjobban egyetérteni. Fontos volt számomra, hogy szinte egyedüliként a klímavédelem, környezetvédelem is központi elem volt a programjukban. Mivel a hasonló területen dolgozom, ezt nagyon hiányoltam az összes többi párttól. Föleg mivel a zöldek nyugaton komoly parlamenti eröt képviselnek.
A külföldiek számára a földvásárlási tilalom fenntartása, a helyben gyártott termékek vásárlásának támogatása és a határon túli magyarok érdekeiért való határozottabb fellépés szintén mind fontos és támogatandó.
Ezért válaszottam én öket.
14:35, Pax Hungarica Mozgalom
ja, és ezért nem kell engem lepontozni! a véleményt kérdezték, nekem pedig ez! egyedül őket tudnám csak támogatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!