A japán földrengés valójában egy jól megrendezett amerikai támadás része?
Mennyi agyoniskolázott nagyokos!
Nézzetek már utána a Haarp programnak! [link]
Az amerikaiak képesek az ionoszféra besugárzásával bárhol a világban természeti csapást mérni!
De most komolyan,hogy idéznének elő ekkora lemeztektonikai mozgást?
Ja és még egy zárójeles kérdés,mivel az esetlegesen kiszabadult radioaktív anyagok Amerika felé sodródnak a légáramlatokkal,miért lenne az amerikaiak célja,hogy lakosságát sugárfertőzötté tegye???
Nem kizárt, egyébként a második válaszolóhoz annyit, hogy kína és amerika egy követ fujj...
hát nem tudom lehet... van rá lehetőség,
hiszen japán nagy hatalom volt, most már a harmadik helyen van... de szerintem már jóval vissza eset..
még annyit hogy lehetett rá okuk, mivel japán eddig atombombát tudott előállítani 24 óra alatt kilövésre, a rengések véget ez szerintem most nem elérhető japánnak.
Japánban nem nagy kunszt haarppal földrengést csinálni, mivel néhány évente magától is van jó pár.
Mellesleg, ha nem tűnt volna fel, az amcsik ott ülnek a bázisaikon Japán kellős közepén a 2.vh. óta. Annyi értelme van ott mesterségesen földrengést kelteni, mint Kaliforniában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!