Agyam eldobom. Most mégis fontos a származás? Amikor a cigányok törnek be valahova, akkor meg nem lehet leírni a származást?! Hányszor válnak áldozatokká szegény párák, és hányszor ők a támadók?! Vajon mennyi lehet az arány?
Én csak azt nem értem, hogy hallották a lövést, kirohantak, és mellettük süvített el a golyó... Hogy a francba?! Ilyen gyorsak? Áááá...
2011. júl. 21. 09:26
2/17 anonim válasza:
Ha tudjátok ki támadta meg a réti négereket szóljatok,küldök az illetőnek virágot....
26/N
2011. júl. 21. 09:40
3/17 anonim válasza:
Hallották a lövöldözést, de bátrak, és kiszaladtak :-)
2011. júl. 21. 09:48
4/17 anonim válasza:
Igen, ha a házamra lövöldöznek én is kiszaladok megnézni, minden oké-e!
2011. júl. 21. 10:02
5/17 anonim válasza:
"Újabb támadás romák ellen?"
EZAZ!!
2011. júl. 21. 10:16
6/17 anonim válasza:
mese habbal. emlékezdtek mikor maguknak locsoltak és gyújtottak fel az utca közepén horogkereszteket?
undorító ez a cigánysajnáltatás. hétfőn is majd elhánytam magam a Népszabi címlapjától.
2011. júl. 21. 10:17
7/17 anonim válasza:
vagy amikor fekete autókkal jöttek valahova, és a rendszámot ugyan nem látták, de a Nagy-Mo matricát meglátták. mondjuk értem h nem ismerik a betűket...
2011. júl. 21. 10:18
8/17 anonim válasza:
Hát épp ez az hogy mindenki védi őket...és azt hiszik akármit megtehetnek emiatt...de néhány okos ember ezt nem engedni és ezért intézkedik.Ezért volt támadás.
2011. júl. 21. 10:23
9/17 anonim válasza:
helyi leszámolás, nem hiszem, hogy ez a romákra volt kihegyezve
2011. júl. 21. 10:23
10/17 anonim válasza:
egyébként az elgondolkodtató, hogy itt az nem zavar senkit, hogy össze vissza lövöldöznek
mindegy, csak a cigány dögöljön meg, ugye?
lehet nyugodtan cigányvédőzni engem is, de azért gondoljatok már bele...
ha romákra lőnek, akkor magyarokra is lőhetnek nem?
Inkább az a fő probléma, hogy szabadon lehet lövöldözni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!