Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történne ha támadás érné...

Mi történne ha támadás érné hazánkat?

Figyelt kérdés
NATO nélkül.
2011. máj. 1. 19:33
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
2011. máj. 1. 19:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Hogy kerülünk ki a NATO-ból?
2011. máj. 1. 19:35
 3/15 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre én is válaszoltam és azt mondtam nem halnék meg a hazámért! Ez nem azt jelenti,hogy ne tennék érte,ha megtámadnának,de ki a franc vágyódik a halálra?
2011. máj. 1. 19:36
 4/15 anonim ***** válasza:
semmi. van aki meghalna, van aki nem.
2011. máj. 1. 19:38
 5/15 A kérdező kommentje:

"Hogy kerülünk ki a NATO-ból?"

Be sem léptünk. Próbáld ezt egy elméleti kérdésként felfogni. Csak magunkra hagyatkozhatunk a linkelt kérdésben szereplő fiataljainkra.

2011. máj. 1. 19:40
 6/15 anonim ***** válasza:
54%

ma 19:40

Attól függ,hogy kik támadnának meg minket,ha pl az USA ,akkor kapitulálnánk vagy mindmeghalnánk,ha a Nádf@szú baglyok ,akkor még nyerhetünk! De szerintem ezt te is tudod! Ezért elmondom ,amit hallaniszeretnél,hátha így megpihensz egy kicsit:

rohad.ék hazaáruló korcsadék fiatalok,nem halnának meg a hazáért ,e tiszta földért! Több évszázadok alatt sikeresen kiverték a fejükből azt a szót ,hogy haza!

2011. máj. 1. 19:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerbia is megtámadta a horvátokat meg a többieket az USA állította meg a délszláv háborút.
2011. máj. 1. 19:50
 8/15 anonim ***** válasza:
VV Laci összevonná szemöldökét xD
2011. máj. 1. 19:57
 9/15 A kérdező kommentje:
Tehát első körben alaposan összefosnánk magunk, majd kitörölnénk a seggüket és feltétel nélkül megadnánk magunkat. :)
2011. máj. 1. 20:00
 10/15 anonim ***** válasza:

ma 20:00

Vagy még várunk a megadással amíg az összes katonánk meghal,ez is lehetséges szerintem!

2011. máj. 1. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!