A radar okozhat valamilyen károsodást a közelében élőknek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 21:43
3/30 A kérdező kommentje:
A kérdés nem erre vonatkozik. A mikrohullámú sugárzása miatt okozhat -e károsodást és ez maradandó -e?
2011. jan. 22. 22:02
4/30 anonim válasza:
Ugyanúgy mint a telefon átjátszó meg bármelyik elektromágneses hullámokkal működő készülék.Menjünk vissza a fára?
5/30 anonim válasza:
Hát a nadrág zsebben hordott mobil is öli a spermákat ugyhogy biztos nem egészséges
6/30 anonim válasza:
Kivéve a nőknél,ugye.Sőt ott előnyös nagyon közel tenni,és rezgőre állítani,és csak a legutolsó pillanatban felvenni.
7/30 A kérdező kommentje:
Ne menjünk vissza a fára. Csak volt egy vitám valakivel és állítja, hogy semmilyen károsodást nem okoz. Én másképp tudom. Sőt tudtommal a katonai lokátorok teljesítményét hadiállapotban megsokszorozzák, ekkor messzebbre lát de károsabb.
2011. jan. 22. 22:12
8/30 A kérdező kommentje:
Nos valaki el tudja dönteni ezt a vitát?
2011. jan. 22. 22:19
9/30 anonim válasza:
Persze. Nem is engednek felmászni egy nagy teljesítményű radarra, mert megfőz. De a hangsúly a felmászáson van, tehát azért közel kell hozzá kerülni. Egy átlagember pedig soha nem lesz olyan közel, pláne nem véletlenül. arra nincs bizonyíték, hogy az ilyen radarok közelében élők (ami megint jópár száz métert, ha nem kilómétereket jelent, hiszen katonai radart nem a falu közepére raknak) károsodást szenvedek.
10/30 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy hadiállapotban okoz impotenciát. Ez nem igaz?
2011. jan. 22. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!