Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek a depresszió...

Szerintetek a depresszió okoz-e valamilyen maradandó vagy visszatérő károsodást?

Figyelt kérdés
Gondolok én testi vagy lelki vagy szervezetbeli zavarra, bár a lelki a legvalószínűbb tudom, de ha lehetséges más "szövődmény" engem az érdekelne.
2011. ápr. 1. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Igazából a hízás jut eszembe. Okozzák a depis korszakban elfogyasztott nasik, és a gyógyszerként felírt készítmények. A hízásnak pedig sok következménye vagy.

Okozhat magas vérnyomást, önbizalomhiányt, meddőséget...

Nincs segítséged?

2011. ápr. 1. 14:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Termeszetesen. A gyomor, de a belrendszernek a betegsegei altalaban idegeredetu, de a veseelegtelenseg is pl., s aztan ott vannak a rakos daganatok.
2011. ápr. 1. 14:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Annyit tudok, hogy a szabad gyököket antioxidánsokkal lehet védeni, hogy az egyensúly hiányos állapotban a szervezet ne betegedjen meg.
2011. ápr. 1. 14:55
 4/7 istvan33lenart ***** válasza:
az immunrendszer működését is befolyásolja a stressz és a depresszió, a limfocita szám csökkenését váltja ki. ez vonhat maga után más betegségek megjelenését.
2011. ápr. 1. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:

"depresszio" "stresszes eletmod"

Itt hiaba hasznalsz barmifele kiegoszitoket, ha az igazi okot nem kezeled, tehat ezert fognak kialakulni a fizikai betegsegek.

Lehet az felelem, szorongas, aztan mar elkezdodik a remeges, a gyomorfajdalom, de a szekrekedes, vagy a hasmenes es a hanyas, de lehet az magasvernyomas, vagy a vercukorszint emelkedese, vagy leesese idegalapon!

Ezeket kell kezelni, de ugy, hogy az alap okot szunteted meg, az eletmododat valtoztatod meg!

2011. ápr. 1. 18:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezek közül voltak néhányak, sőt régebben akkor emiatt alakult ki nálam rövid ideig vérszegéynség és Gilbert-kór, de ez még "pubertáskorban" volt.
2011. ápr. 1. 18:40
 7/7 A kérdező kommentje:

De az igazi ok sajnos lehetségtelen ezért kérdeztem

Csak példaképp! képzelj el egy olyan halat aminek nincsen uszonya, de a vízben él, szóval végülis meg tud élni a vízben, de nincsen amivel bármilyen irányba haladjon...

Talán ez a legjobb példa rá :S

2011. okt. 28. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!