Melyikben érdemes menni? CIA vagy a magyar Nemzetbiztonságiba?
melyikben érdemes menni?CIA vagy a magyar Nemzetbiztonságiba?
melyik komolyabb?
ugyanolyan a munkjuk mind2-nek?
Mert eddig ugy álok hogy inkább CIA-ba lépek be.
s majd vissza jövök Mo.-ra ha egyáltalán lesz még.
Mennyé már te hülye gyerek!
Először is ha már magyarnak születtél tanulj meg 16 év után helyesen írni te maki, mert nagyon irritáló...
Másrészt, soha az életbe nem fogsz oda bekerülni főleg ilyen taj paraszt akcentussal, és ilyen komolytalansággal.
őszintén kívánom a legrosszabbakat, és a legkevesebb sikert:) (CIA jó néhány évtized alatt tett szert ekkora presztízsre, majd pont egy ilyen nyomott diák mint te fogja ezt tovább öregbíteni)
Nem baj fiú, Alkaidába még mindíg mehetsz:D.
Főleg ha elállsz a testiépséged megőrzésétől, szeretettel várnak.
-.-''
helyesírás nem függ össze az ésszel !
okosabb vagyok nálatok és kuss.
na mind1 13:11 te meg látszik olyan 14 éves szintjén vagy.
Akkora hulyesegeket hordasz itt ossze, fogalmad sincs hogyan lehet letelepedni az USA-ba...
Kezd elorol az egesz tervezest mert ahogy te leirtad, abbol semmi nem igaz.. semmi.
Es ne oltogasd a tobbi embert mert egyertelmuen hulyesegeket zagyvalsz ossze es a stilusod is nagyon bunko. Az egesz kerdesed egy vicc, hat meg a reszleteket elolvasva, ahogy te ezt gondolod..
...
Es bocs ez meg kimaradt, Amerikarol fogalmad sincs, hulyesegeket irtal..
Az amerikai oktatasrol fogalmad sincs.. Nem 10-kor kezdodik az oktatas, sokfele torveny van es rengeteg jo iskola..
Annyira hiteltelenne tesz ahogyan irsz... Kezd elorol az egeszet, olvass el tobb mindent, mert igy nem lesz ebbol semmi.
Es ha azt hiszed minden jottment fiatal erettsegis kulfoldit varnak a CIA-ba ... Mivel minimum 5 ev alatt lenne meg az allamporgarsagod.. Es kell vegzettseg meg mindent, azt hiszem nem surgos.
(MINIMUM 5 EV az allampolgarsag megszerzese, ha megfelelsz ezt jegyezd meg, es nem osztogatjak.. )
hát jól van akkor az az idióta aki azt mondta nekem hogy 10:kor kezdődik.
meg :Ahogy mással bánsz, ugyanúgy fognak veled bánni.
-.-
Én a CIA-nál dolgoztam 29 évet. nem a legjobb elhiheted! Ha gondolod írj üzenetet és beszélek egy igazgatóval ha komolyan gondolod!!
Üdv: Mihla Péter!
Mihla Péter.
miért nem volt jó?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!