Melyikben érdemes menni? CIA vagy a magyar Nemzetbiztonságiba?
melyikben érdemes menni?CIA vagy a magyar Nemzetbiztonságiba?
melyik komolyabb?
ugyanolyan a munkjuk mind2-nek?
Mert eddig ugy álok hogy inkább CIA-ba lépek be.
s majd vissza jövök Mo.-ra ha egyáltalán lesz még.
Nem tom én megjártam CIA, FBI, SAS, USMC -t.
És most itt ülök.
Veled szemben.
én tudok még 2 lehetőséget.
vagy zöldkártya amit nem fogot választani nagy eséllyel.
a másik hogy Amerikait veszek el és akkor hamarabb meglesz az állampolgárságom :)
az 100% hogy nem maradok itt Magyarországon .
Baromi nehéz amerikai állampolgárságot szerezni, de tegyük fel, neked valahogy mégis sikerül. Aztán? Elmész a CIA épületébe, hogy "Csókolom, ügynök szeretnék lenni?" Mert ez messze nem így megy.
Elolvastad egyáltalán a CIA oldalán a dolgokat, amit valaki linkelt? Mert én igen. És az álláslehetőségek közül minden van, csak "Agent in black tie with black sunglasses" nem.
Már az, hogy bekerülj, ahhoz is a kiválók legkiválóbbjának kell lenned, ez le is van írva részletesen. Elsősorban pedig ez Homeland Security, tehát az Államokon belül tevékenykednek. Ahhoz meg, hogy kiküldjenek mondjuk a Közel-Keletre, a legprofibbak legeslegeslegjobbja, a CIA top ügynöke kell, hogy legyél.
Miből gondolod, hogy te lennél az?
De ténleg, akkor ha megtanul jól beszélni angolul, kimegy és bejelenti hogy kirabolták és elvesztette az igazolványait, továbbá annyira leütötték a támadók, hogy nem emlékszik a nevére, akkor mi van ?
Valami kisvárosba megy mint túrista egy másik államból, előzőnap valami hamis igazolvánnyal bejelentkezik valami hotelba, a recepciós úgysem ellenőrzi le, aztán másnap meg bejelenti az estet. Ilyenkor nem kaphat állapolgárságot ? Mit tudtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!