Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Őszintén, hogyan képzeled el...

Őszintén, hogyan képzeled el a III. világháborút?

Figyelt kérdés
-szépen térj ki a részletekre :D
2010. dec. 30. 13:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem most is folyik

A multik küzdenek a világ pénzen való megvásárlásáért

2010. dec. 30. 13:45
 12/28 anonim ***** válasza:
77%

Abban is biztos vagyok, hogy még a háború alatt átérnének a pilótanélküli harci járművek alkalmazására, és a hagyományos eszközöket csak végszükség esetére tartanák meg.

Olyan tengeri csaták sem lenének, mint korábban, mert ma már csak anyahajókat, és kis méretű, partmenti vizek ellenőrzésére alkalmas hajókat építenek, mint a Braunschweig vagy inkább a Hamina osztályú hajók.

A tömegpusztító, de főleg nukleáris fegyverek használatát kizártnak tartom.

2010. dec. 30. 13:46
 13/28 anonim ***** válasza:
48%
Én is arra tippelnék,hogy pár atom,és a világ 99%-a rögtön megsemmisül..A 10% akik véletlenül mégis életben maradtak,azok sem fogják sokáig élvezni a békét,mert iszonyatos fájdalmaik lesznek,és szép lassan haldokolnak a sugárzások miatt..Viszont jó hír,hogy a skorpiók,csótányok simán túl élik,és ők lesznek az uralkodó faj a földön..
2010. dec. 30. 13:46
 14/28 anonim ***** válasza:
91%
nem tudom hogy egyesek honnan veszik azt, hogy olyan lenne mint a 2.vh?! ma egyértelműen precíziós rakéták és repülők vívnák egymással a harcot! ha valamelyik fél legyőzné az egyik légi armadáját, és az szárazföldi csapatokkal közelítené meg a másikat, az valószínűleg kisebb méretű taktikai atomfegyverekkel (frog) tizedelné meg a megszállókat, és ha remélhetőleg nem tör ki belőle világméretű atomháború, akkor nagyjából itt vége is lenne a háborúnak, és a vesztes csak a katonai potenciálját veszítené el semmi mást (a nukleáris elrettentés megteszi a hatását) ha kitörne egy atomháború, akkor pedig valszeg kőkorszak 2...
2010. dec. 30. 13:59
 15/28 anonim ***** válasza:
88%

“Azt nem tudom, hogy a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel.” (Albert Einstein)

Ez, szerintem mindent elmond!

2010. dec. 30. 14:00
 16/28 anonim ***** válasza:
78%
Gondolkodjatok már, az világháború lenne, hogy Észak-Korea vagy Irán szemben áll a fél világgal? Ugyan már.
2010. dec. 30. 14:03
 17/28 anonim ***** válasza:
74%
A III. világháború technikai okok miatt elmarad. Inkább anarchia, éhséglázadások sorozata várható...
2010. dec. 30. 14:08
 18/28 Dymo ***** válasza:
94%
látni fogsz egy bazi nagy villanást,aztán se kép,se hang
2010. dec. 30. 14:10
 19/28 anonim ***** válasza:
69%

Kína: Figyu, enyéééém a világ.

Világ: Ááááá neeeem.

K: Ááááá deeeeee.

V: Játsszuk le sakkban. OK?

K: Na jó.

Ezt követően a Polgár lányok lealázzák az összes kínai bajnokot, amire a kínaiak nagyon berágnak és elfoglalnak mindent ami megtetszett nekik.

2010. dec. 30. 14:15
 20/28 anonim ***** válasza:
88%

,,látni fogsz egy bazi nagy villanást,aztán se kép,se hang"

SZerintem is teljesen így lesz!

2010. dec. 30. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!