A multik küzdenek a világ pénzen való megvásárlásáért
2010. dec. 30. 13:45
12/28 anonim válasza:
Abban is biztos vagyok, hogy még a háború alatt átérnének a pilótanélküli harci járművek alkalmazására, és a hagyományos eszközöket csak végszükség esetére tartanák meg.
Olyan tengeri csaták sem lenének, mint korábban, mert ma már csak anyahajókat, és kis méretű, partmenti vizek ellenőrzésére alkalmas hajókat építenek, mint a Braunschweig vagy inkább a Hamina osztályú hajók.
A tömegpusztító, de főleg nukleáris fegyverek használatát kizártnak tartom.
2010. dec. 30. 13:46
13/28 anonim válasza:
Én is arra tippelnék,hogy pár atom,és a világ 99%-a rögtön megsemmisül..A 10% akik véletlenül mégis életben maradtak,azok sem fogják sokáig élvezni a békét,mert iszonyatos fájdalmaik lesznek,és szép lassan haldokolnak a sugárzások miatt..Viszont jó hír,hogy a skorpiók,csótányok simán túl élik,és ők lesznek az uralkodó faj a földön..
2010. dec. 30. 13:46
14/28 anonim válasza:
nem tudom hogy egyesek honnan veszik azt, hogy olyan lenne mint a 2.vh?! ma egyértelműen precíziós rakéták és repülők vívnák egymással a harcot! ha valamelyik fél legyőzné az egyik légi armadáját, és az szárazföldi csapatokkal közelítené meg a másikat, az valószínűleg kisebb méretű taktikai atomfegyverekkel (frog) tizedelné meg a megszállókat, és ha remélhetőleg nem tör ki belőle világméretű atomháború, akkor nagyjából itt vége is lenne a háborúnak, és a vesztes csak a katonai potenciálját veszítené el semmi mást (a nukleáris elrettentés megteszi a hatását) ha kitörne egy atomháború, akkor pedig valszeg kőkorszak 2...
2010. dec. 30. 13:59
15/28 anonim válasza:
“Azt nem tudom, hogy a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel.” (Albert Einstein)
Ez, szerintem mindent elmond!
2010. dec. 30. 14:00
16/28 anonim válasza:
Gondolkodjatok már, az világháború lenne, hogy Észak-Korea vagy Irán szemben áll a fél világgal? Ugyan már.
2010. dec. 30. 14:03
17/28 anonim válasza:
A III. világháború technikai okok miatt elmarad. Inkább anarchia, éhséglázadások sorozata várható...
2010. dec. 30. 14:08
18/28 Dymo válasza:
látni fogsz egy bazi nagy villanást,aztán se kép,se hang
2010. dec. 30. 14:10
19/28 anonim válasza:
Kína: Figyu, enyéééém a világ.
Világ: Ááááá neeeem.
K: Ááááá deeeeee.
V: Játsszuk le sakkban. OK?
K: Na jó.
Ezt követően a Polgár lányok lealázzák az összes kínai bajnokot, amire a kínaiak nagyon berágnak és elfoglalnak mindent ami megtetszett nekik.
2010. dec. 30. 14:15
20/28 anonim válasza:
,,látni fogsz egy bazi nagy villanást,aztán se kép,se hang"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!