Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Őszintén, hogyan képzeled el...

Őszintén, hogyan képzeled el a III. világháborút?

Figyelt kérdés
-szépen térj ki a részletekre :D
2010. dec. 30. 13:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
76%
Városi és lövészárok harcnak. Vagy most konkrétan milyen részletekre kéne kitérni?
2010. dec. 30. 13:22
 2/28 anonim ***** válasza:
29%

sehogy, mivel nem lessz.

Részletesen.

A NATO a legerősebb szövetség nincs ellenfele, gyorsabban levernek egy országot minthogy az szövetkezni tudna bárkivel.

2010. dec. 30. 13:23
 3/28 anonim ***** válasza:
11%

Sehogy, III. világháború nem történhet meg, az emberiség már túl fejlett ilyesmihez.

Legfeljebb az történhet, hogy valami primitív ország pl. Irán vagy Észak-Korea XX. századi technikával rátámad egy fejlett országra, mi pedig lesöpörjük az idejemúlt technikájú inváziós haderőt, mintha egy legyet hesegetnénk el.

2010. dec. 30. 13:23
 4/28 anonim ***** válasza:
71%
szerintem olyan lenne mint a 2.
2010. dec. 30. 13:24
 5/28 anonim ***** válasza:
86%

"Sehogy, III. világháború nem történhet meg, az emberiség már túl fejlett ilyesmihez. "

Marha. :D

2010. dec. 30. 13:27
 6/28 anonim ***** válasza:
80%
Jó pár atom, hidrogénbomba, bumm-bumm és hipp-hopp volt-nincs emberiség. SZerintem egy hét alatt vége lenne. Mármint a Földnek.
2010. dec. 30. 13:31
 7/28 anonim ***** válasza:
90%

A kitörése nem tudom hogy zajlana, talán a jelenlegi szövetségi rendszerek meggyengülnek, esetleg szétesnek, és több egymással marakodó kisebb szövetség maradna.

Maga a háború eltérő volna, mint a korábbi két világháború. Ma már léteznek precíziós fegyverek, és tudjuk, hogy a terrorbombázásnak sincs értelme, mert azzal nem lehet megtörni egy országot. Olyan tömeghadseregek sincsenek, mint akkor. Persze ez is hosszú anyagháború volna, de jóval kevesebb civil áldozattal.

2010. dec. 30. 13:33
 8/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem lesz
2010. dec. 30. 13:39
 9/28 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg ponthogy a civilek szívnák meg:S
2010. dec. 30. 13:40
 10/28 anonim ***** válasza:
82%

"Jó pár atom, hidrogénbomba, bumm-bumm és hipp-hopp volt-nincs emberiség. SZerintem egy hét alatt vége lenne. Mármint a Földnek."

Ez eléggé szkifisztikus. Nem hiszem, hogy így lesz. A másodikra fog hasonlítani, modernebb fegyverekkel. Nem atom meg hidrogén, modernebb tankokkal és kézifegyverekkel.

2010. dec. 30. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!