1916-ban tényleg megnyertük a háborút?
Figyelt kérdés
Benjamin H. Freedman beszédéből kifolyólag-ha van valóságalapja- 1916-ban megnyertük az I. világháborút.
Ha igaz az állítása, Trianont is a cionistáknak köszönhetjük?
Légyszíves kerüljétek a rasszistafasiszta megnyilvánulásokat.
Az értékelhető válaszokat előre is köszönöm!
2010. dec. 6. 11:00
2/20 anonim válasza:
Ilyen abszurd hülyeséget még életemben nem hallottam.
3/20 anonim válasza:
Maga a kérdés rasszistafasiszta megnyilvánulás.
4/20 anonim válasza:
Megnyertük, és most mi vagyunk a világ urai. Nem érem, mit nem értesz ezen.
5/20 anonim válasza:
Lol, Benjamin H. Freedman és a valóságalap? Egy agybajos kommunistafóbiás McCarthy-ügynök volt, aki a saját fajtáját is üldözte. Nem hiszem, hogy túl sok valóságalapja lenne.
6/20 A kérdező kommentje:
Valaki egyáltalán hallotta a beszédét?
2010. dec. 6. 11:35
7/20 BlackSword válasza:
Persze, és most úgy törünk világhatalomra, hogy gazdaságilag vezető országokban minisztereket állítunk ki, akik alvó ügynökök, majd egy meghatározott mondatra "bekapcsolódnak" és mi fogjuk irányítani ezeket az országokat...
8/20 anonim válasza:
Megnéztem a beszédet youtube, most már tudom miért utálják a Németek a zsidókat! Mondjuk a mai napig ilyenek a zsidók... -.-
9/20 anonim válasza:
Szerinted gy nézünk mi ki, mint aki megnyer bármilyen hábort Mátyás óta?
Nyertün csatákat, voltak hőseink, de tények makacs dolgok. Nem nyertük meg, bármit mondanak.
10/20 anonim válasza:
Tények, tények! Mindig ezekel a tényekkel jöttök!
Tessék már látni az igazságot a tények mögött!
Igenis, megnyertük az első világháborút 1916-ban.
Meg 1917-ben is.
A másodikat háromszor is: 1941-ben, 1943-ban és 1944-ben.
Sőt, a harmadikat is megynertük, csak ezt a zsidók eltitkolják!
Szemetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!