Mit gondolsz Észak- és Dél- Korea konfliktusáról?
1. válaszoló: abból atomháború lenne az meg senkinek sem jó.
Amugy azt a kommunista baromságot ideje lenne már hazavágni, nagyon szenvednek ott az emberek. A kommunizmus elavult eszme, miért kell még követni? Meg kéne buktatni az összes ilyen rendszert!
Már nagyon háborús helyzet van a 2 Korea között, még 1 rakéta találat éri a délieket, akkor akár a 3. Vh is kialakulhat.
Ha ugyan is elkezdenek háborúzni, a déliek oldalán hadba lép azonnal az Usa az Északiaknál Kína és Oroszország, na de az Usának ott van Izrael, Izrael pedig Iránt akarja 1 atomháborúba belesodorni és ha a 2 Korea között háború tör ki, mindenki oda fog figyelni Irán- Izrael háborúját meg lesz@rja majd mindenki, mint tudjuk Izraellel van fél Európa, így Európa vagy az iráni vagy a koreai hadszíntérre fog menni, vagy mindkettőre.
Persze ez csak az én feltételezésem a tudás birtokában.
nem tudom amerika miért nem segit.
mint ano az araboknál?
nincs miért(oil)?
Az érdekesnél érdekesebb válaszokat olvasgatva, rájöttem, az emberek mennyire hiszik el a propagandát. Észak-Korea és Irán esete nagyon érdekes. Ők teljesen szembe mennek ezzel a romlott világgal, s tudják mik a gondok, s próbálnak normálisan élni, erre pedig többen felfigyelnek, felfigyelnek, hogy egy ország az igazságot szolgáltatja. Ám erre a zsidó is felfigyel. Így uszítást és hazugságot zudít az egész világra, hogy elhiggyék meséjüket, miszerint ezek az országok gonosz akaratúak, így ha utána megtámadják, a világ ne ítélhesse el. De bármennyire is legyen szegény ez az ország, legalább a cionistáktól védve van, nem úgy mint a seggét nyaló Japán, aki nem társ USA számára, hanem legyőzött ellenfél. Jó lenne néha nézegetni, miket csinálgatnak Japánnal vagy Németországgal... =)
Tegnap Dél-Korea katonai hadgyakorlatot tartott egy olyan területen, mely jelenleg a senki földje katonailag. A gyakorlatot nem jelentették Északnak, mely a behatolást látva tüzérségi tűz alá vette a szigetet. Provokálták Északot, sok év után. Össze akarják őket ugrasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!