Mit gondolsz Észak- és Dél- Korea konfliktusáról?
Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 13:11
1/30 anonim válasza:
Észak-Koreát ideje lenne már leállítani, nem tudom mit pattog itt. A déliek elindulnának egy kis amerikai és NATO segítséggel, és minden megoldódna.
3/30 anonim válasza:
elsőnek: félek, hogy az lesz, amit írtál.
4/30 Külföldi válasza:
Én is csak annyit mondok, hogy örülök, hogy nem ott kell élnem. Ez is csak újjab őrült gyilkolászás... sajnálom az áldozatokat. Remélem a közeljövőben "felébrednek" az Észak-Koreaiak és megdöntik ezt az elvakult kommunista vezetést, még mielőtt tényleges háborúvá fajulna a dolog.
5/30 anonim válasza:
Miért félsz? Jobb lenne, ha Kim-dzsong-akárki csakúgy találomra elereszt egy atombombát? Ezeket meg kell állítani minél hamarabb, mert akár büszkeségből is megteszik.
6/30 anonim válasza:
ez az USA és Oroszország kapcsolatában megint be fog kavarni,pedig most volt egy kis enyhülés.
7/30 Külföldi válasza:
"Miért félsz? Jobb lenne, ha Kim-dzsong-akárki csakúgy találomra elereszt egy atombombát? Ezeket meg kell állítani minél hamarabb, mert akár büszkeségből is megteszik."
Van rá bizonyítékod, hogy van atombombájuk? Nemhiszem. Nem védem a komcsikat, csak próbálok reálissan gondolkodni. Ha van is atombombájuk, akkor szerintem még ők is tudják, hogy mivel jár a használata. A Szovjetek sem robbantgatták őket kedvükre.
8/30 anonim válasza:
A baj ptt lesz, mikor Kina akar majd rendet csinalni.
9/30 anonim válasza:
"A déliek elindulnának egy kis amerikai és NATO segítséggel, és minden megoldódna."-Ebben az esetben Kína és Oroszország Észak-Korea oldalán állna hadba.Onnantól, pedig ugye nem kell magyarázni, hogy mi lenne...:S
10/30 anonim válasza:
Na igen. Pont erre gondoltam, amikor (3. válaszolóként) azt írtam, hogy félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!