Európa végképp egy csicska katonailag, hogy eltűri hogy észak-koreaiak öldököljenek Európában európai embereket?
Mekkora csöves. Mi lesz a következő? A zulu törzsek is itt fognak háborúzni Európában?
3.
előbb szólj az usának hogy húzza ki a valagát az európai kontinensről és csak az amerikai kontinensen tevékenykedjen és akkor béke lesz!
4, tiszta szerencse, hogy most választották meg a békeküldöttünk békebarátját, igy nincs más, csak meg kell várni a megválasztásának követő 24 órát és béke van, már 3 hete, igy nekem nem kell kiutaznom Washingtonba a te pénzeden!
Szivesen, hogy spóroltam neked egy oda-vissza repülőjegyet!
Viszont Putyin továbbra is embereket öl Ukrajnában és nekem Moszkvához, nincs gyomrom.
"nekem Moszkvához, nincs gyomrom."
Akkor költözz brüsszelbe.
"Ázsia jön fel, Európa hanyatlik. Ez a tény sajna"
Csak érdeklődöm, pontosan hány éve is hanyatlik Európa? És ez még meddig tart? Csak, mert ezt mantrázzátok lassan 70 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!