Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Európa végképp egy csicska...

Európa végképp egy csicska katonailag, hogy eltűri hogy észak-koreaiak öldököljenek Európában európai embereket?

Figyelt kérdés

[link]

Mekkora csöves. Mi lesz a következő? A zulu törzsek is itt fognak háborúzni Európában?

nov. 22. 20:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
mi az hogy európa?? európai unió van és észak-koreaiak tudtommal nincsenek az európai unió területén
nov. 22. 20:53
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
Ázsia jön fel, Európa hanyatlik. Ez a tény sajna.
nov. 22. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Szólj Putyinnak, hogy küldje őket haza, ő meg hivja vissza az orkjait Mordorba és béke lesz!
nov. 22. 21:02
 4/12 anonim ***** válasza:
34%

3.

előbb szólj az usának hogy húzza ki a valagát az európai kontinensről és csak az amerikai kontinensen tevékenykedjen és akkor béke lesz!

nov. 22. 21:05
 5/12 A kérdező kommentje:
Azért befigyel a ló az ablakon, hogy most már sárgák öldökölhetnek európaiakat a saját hazájukban, és ez teljesen oké lett. Megnézném mi lenne ha az USA mellett mondjuk Puerto Rico-ban öldökölnének észak-koreai katonák.
nov. 22. 21:07
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

4, tiszta szerencse, hogy most választották meg a békeküldöttünk békebarátját, igy nincs más, csak meg kell várni a megválasztásának követő 24 órát és béke van, már 3 hete, igy nekem nem kell kiutaznom Washingtonba a te pénzeden!

Szivesen, hogy spóroltam neked egy oda-vissza repülőjegyet!

Viszont Putyin továbbra is embereket öl Ukrajnában és nekem Moszkvához, nincs gyomrom.

nov. 22. 21:07
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
Koreai testvéreink életüket áldozzák az ukrofasiszta imperialisták elleni harcban. Abszolút jó oldalon vannak. Szégyelljék magukat az ukránok.
nov. 22. 21:18
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Európa mindig is egy csicska volt.
nov. 22. 21:31
 9/12 anonim ***** válasza:
49%

"nekem Moszkvához, nincs gyomrom."

Akkor költözz brüsszelbe.

nov. 22. 21:33
 10/12 anonim ***** válasza:
91%

"Ázsia jön fel, Európa hanyatlik. Ez a tény sajna"

Csak érdeklődöm, pontosan hány éve is hanyatlik Európa? És ez még meddig tart? Csak, mert ezt mantrázzátok lassan 70 éve.

nov. 22. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!