Az orosz haderőre nézve hát nem szégyenletes, hogy már orosz területen folynak a harcok?
Két és fél év alatt ide jutott el a világ állítólagosan egyik legnagyobb hadserege, hogy a csekély előrenyomulást követően már az eredeti orosz határ mögött zajlanak harcok, és a szedett-vedett, nyugati adományokból tákolt ukrán haderőt nem voltak képesek megtörni ahogy a kijevi kormányt sem megdönteni.
Ez lenne az az állítólagosan erős orosz haderő? Hát nem szégyenletes ez rájuk nézve?
# 39 - 40
Érdemi támadást végrehajtani, és területet foglalni harckocsikkal, lövészpáncélosokkal, és páncélozott csapatszállítókkal lehet.
Nem pedig egy rakás gyalogossal, amik MRAP-eken, Urálokon, Toyota Hiluxokon, meg rekvirált civil autókon lovagolnak.
"Érdemi támadást végrehajtani, és területet foglalni harckocsikkal, lövészpáncélosokkal, és páncélozott csapatszállítókkal lehet."
Na, hát ha megnézed a felvételeket, akkor ezekkel történik. Lövészpáncélosokkal, csapatszállítókkal és kisebb részt tankokkal. A tankoknak ebben a háborúban nem sok babér akad, csupán drága céltáblák a filléres elhárító eszközöknek.
"Nem pedig egy rakás gyalogossal, amik MRAP-eken, Urálokon, Toyota Hiluxokon, meg rekvirált civil autókon lovagolnak."
Miért, szerinted így támadtak az ukránok? Akkor te nem követed egyáltalán figyelemmel a híreket? Vagy ez nem SOKKAL gázabb az orosz hadseregre nézve? Néhány gyalogos Urálokon ezres számban ejt hadifoglyokat és 100+ ezer embert kell miattuk kitelepíteni?
Ha érdemi támadás lenne, akkor már a kurszki atomerőmű alatt kéne járniuk, nem ?
A másik témára áttérve:
Te nem vagy egy frusztrált szerencsétlen, hogy neked csak a másik teljesen indokolatlan sértegetésére telik ?
A virtuális térben szemmel láthatóan nagy a pofád. De a valóságban egy nagy nulla vagy.
"Ha érdemi támadás lenne, akkor már a kurszki atomerőmű alatt kéne járniuk, nem ?"
Ja, hogy akkor attól lesz valami érdemi támadás, hogy te előre meghatározod hogy mennyi idő alatt hová és mikorra érjenek oda a támadó csapatok?
Akkor tehát egy nem érdemi támadást nem tudnak az oroszok visszaverni? Miért nem? Miért nem észlelték a csapatösszevonásokat?
"Te nem vagy egy frusztrált szerencsétlen, hogy neked csak a másik teljesen indokolatlan sértegetésére telik ?"
Csak kérdeztem. Nem igazán akaródzik rá válaszolni. Akkor mégiscsak van valamilyen mentális problémád?
"A virtuális térben szemmel láthatóan nagy a pofád. De a valóságban egy nagy nulla vagy."
Nos hát itt sem nagy a "pofám", a valóságban pedig nem is találkoztál velem :)
Amúgy annyit azért elismerek, hogy Blama ez.
De nem azért, mert nem észlelték a csapatösszevonást.
Hanem azért, mert nem volt semmilyen gyorsreagálású gyalogos egység, RPG-kel felfegyverkezve.
Ellenben az USA-ban ott még a Rendőrség is militarizált, vagyis a mexikói határon.
Én ehhez nem értek, nem követem Real-Time a harcokat, nem is tudom, hogy orosz, vagy ukrán területen vannak a harcok.
Én hülyeségnek tartom ezt az egész kurszki ukrán kalandot, helyette
- a Donbasszra szántam volna őket
- Luganszk oblasztyban ellentámadás
- Herszonnál folyami átkelés, és ellentámadás
A Szejm folyó a kurszki területen, azaz Oroszországban van. Amúgy ha nem követed real-time a harcokat, akkor hogy tudod mindig ennyire magabiztosan kijelenteni azt, amit gondolsz? A luhanszki és herszoni fronton pont, hogy öngyilkosság lett volna támadni.
A luganszkin Miért ?
És a herszonin ?
Itt az a kérdés, hogy a Nyugat az Miért csak 6 / 10 / 20 / 31 példányt ad az adott fegyóból Ukrajnának, miért nem fegyverezték át a háború előtt ?
Mi értelme van ennek a kurszki műveletnek, Mi a műveleti cél ?
Ez ardenneki offenzívához hasonló vagdalkozás, csak a földrajzi adottságok miatt nyáron volt "célszerű" megindítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!