Az igaz, hogy a jenkik 50db tankot ajánlottak fel ingyen, de a katonai vezetés papírmunkára hivatkozva nem fogadta el?
Elárulnátok, hogy mi szükségünk van 50 tankra?
Ha jól tudom békepárti, diplomáciai ország vagyunk, nempedig szovjet katonaállam.
Persze, de akkor is jobb mintha csak megvásárolná valaki.
pl. egy T-90-es kb 400millió Ft/db egy újnak. Persze a jenki tankok többet esznek, de ez az 50tank már amúgy is elkelt valamelyik országnak.
"Persze, de akkor is jobb mintha csak megvásárolná valaki."
Ez most ilyen:
Felajánlottak nekem egy ingyen kutyát.
Semmi szükségem kutyára. Nem is vagyok egy állatbarát. A házam nem alkalmas hely, hogy kutya éljen benne. Nincs is elég pénzem, hogy évekig biztosítsak a kutyának normális életkörülményeket, és mellette én is jól tudjak élni.
De mégis elfogadom, hogy nekem legyen ingyen kutyám, ne másnak....
"Ha mondjuk van egy tv-d(képcsöves), de valaki ingyen adna egy plazmát akkor nem fogadnád el?"
Nagy rossz példa, mert az ingyen kapott plazma tévével azt csinálhatok, amit akarok, és nem kerül további pénzbe az, hogy nálam van, míg a tankok birtoklása pénzbe kerül, mégha ingyenesen is kaptam őket, akkor is, hogyha 100 évig egy garázsban fogjuk tárolni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!