Igaz az, hogy ha beállok a katonának, akkor ingyen letehetek jogosítványokat?
Lehet ez régi szokás, mivel apám hajtogatja mindig, hogy álljak be katonának és ott rakjam le a pilóta/helikopter vizsgát, mivel elég drága.
Nekem mind a három fekszik: katonaság, repülő és helikopter... Mindegyik tetszik :)
Na, és ha ez lehetséges, akkor milyen rangtól, mely városokban, milyen feltétellel?
És én szemüveges vagyok, de ha nem vadászgépre szeretném a későbbiekben felhasználni a vizsgámat, hanem munka- és saját célra? Úgy is megoldható?
Előre is köszönöm!
Hát, akkor szívás :D
Köszi a választ
Persze, mert az csak úgy van, h te beállsz katonának és kiképeznek helikoptert vezetni.
Főiskolát kell végezni, h ilyen helyre bekerülj.
Adalék ismeret:
Ne állj be katonának csak azért, hogy kihasználhasd az ingyen képzést!
-Semelyik katona nem lát szívesen olyan embert kollégájaként, akiről tudja, hogy csak ugródeszkának használja a céget.
Elvtelenül, hivatástudat, szakmai elkötelezettség nélkül ne legyél katona!
-A leendő parancsnokod is "utánad fog rúgni", - ha kiderül az alantas szándékod, - és helyesen teszi.
Hát igazából tetszik a katonaság szakma, és ha már ott vagyok, akkor ne csak egész nap dögöljek. (tesizzek reggel, utána szabad foglalkozás - attól függ, hogy minek megyek...)
Meg különben is nem hagynám ott a katonaságot, mert elvégeztem a repcsi jogsit, abból a jogsiból nem nagyon tudsz megélni, a többit mellé. Na, úgy ér már valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!