Szerinted a hadsereg fejlesztése,fenntartása helyett mire kellene szánni Magyaroszág erőforrásait?
"De legalább nem katonaként halltak meg azok ,akiket kiírtottak."
Bocs de inkább harcközbe esek el mintsem egy falunkat feldúló katona miatt aki sorbaállít minket és agyonlő...
21-es
És az mivel jobb ,ha harcközben eselel ,mint az utobbi lehetőség?
22# nem is tudom... Harctéren gyors halál van de akár még az életben maradásra is van esélyem.
At utóbbi lehetőség pedig azért szar mert az egyáltalán nem biztos ,hogy azonnal megölnek megkínoznak, elvisznek munkatáborba vagy a frontra és a saját hazád ellen kell harcolnod.
Inkább a gyors halál mintsem a lassú kínszenvedős.
És inkább halok meg magas önbecsüléssel, hogy legalább megpróbáltam megvédeni, ami az enyém mintsem egy utolsó gyáva senkiházi hazátlan rohadék ként mint ahogy te elképzeled a dolgot.
23-as
,,hazátlan rohadék ként mint ahogy te elképzeled a dolgot."
Ebben nem is tévedsz túl nagyont.
Nekem az elveim között szerepel ez.
,,ne legyen állam ,csak hontalan,nemzettelen és osztályoknélküli társadalom"
Ezt vedd úgy ,hogy igazat adok ebben neked.
Én erre büszke vagyok.Hogy eljutottam erre a szintre.
Ezeket visszont vitattom!:
,,rohadék ként"
,, gyáva"
,,senkiházi"
Nem akarok belemenni a magán életembe ,de maradjunk annyiban ,hogy több ember is megköszönheti nekem azt ,hogy megvédtem neki a testi épségét.
Szerintem inkább fejleszteni kellene a hadseregünket, nem leépíteni.
Tök jó lenne egy olyan világ, ahol tényleg lehetne alapozni nemzetközi egyezményekre és szervezetekre, amelyek megakadályozzák, hogy egyik ország megtámadja a másikat. De még nagyon nem tartunk ott.
Adja Isten, hogy több háborúba ne keveredjünk bele, de egy működőképes honvédséget akkor is fent kell tartani (sőt, jelen állás szerint még erősen fejleszteni is), mert bármi történhet. És egyébként történik is: ugye a közel-keleti, afrikai "menekültek" folyamatosan próbálnak benyomulni a határainkon. Másfelől meg pont most egy szomszédos ország háborúzik egy nagyhatalommal...
24# Te pedig nekünk köszönheted, hogy ezt a kérdést ki tudtad írni megkötések nélkül saját nyelveden .
"Én erre büszke vagyok.Hogy eljutottam erre a szintre."
Hú de nagy megfejtés.
Csak tudod ez soha nem működött.
Én nem a háborút pártolom csak a realitás talaján tudtam maradni.
Az, hogy te azt hiszed, hogy nincs szükség nemzetekre hát szived rajta de a nemzetek elengedhetetlen részei annak, hogy fenn maradjunk.
Tudod meddig lenne képes a világ együtt működni? 1 nap. 1 nap alatt legalább 30 polgárháború törne ki.
A nemzet egy nagy közösség,ami megvédi egymást és összeköti az embereket. A ti globalista eszmèid maximum az űrkorszakba fognak működni akkor is csak úgy, hogy a földön kívül fogunk össze egy zászló alatt a földön megmaradnak a nemzetek csakis így működhet
26-os
,,A nemzet egy nagy közösség,ami megvédi egymást és összeköti az embereket. A ti globalista eszmèid maximum az űrkorszakba fognak működni akkor is csak úgy, hogy a földön kívül fogunk össze egy zászló alatt a földön megmaradnak a nemzetek csakis így működhet"
Érdekes gondolat.
,,Csak tudod ez soha nem működött.
Én nem a háborút pártolom csak a realitás talaján tudtam maradni."
Én ennél utópisztikusabb,elvontabb gondolkodású vagyok.
,,Az, hogy te azt hiszed, hogy nincs szükség nemzetekre hát szived rajta de a nemzetek elengedhetetlen részei annak, hogy fenn maradjunk.
Tudod meddig lenne képes a világ együtt működni? 1 nap. 1 nap alatt legalább 30 polgárháború törne ki."
,,,,Az, hogy te azt hiszed, hogy nincs szükség nemzetekre hát szived rajta de a nemzetek elengedhetetlen részei annak, hogy fenn maradjunk.""
Ennek ellenére a nemzetek,népek kirobbantottak 2 világ háborút ,ami rengeteg embert öltmeg.Ill a nemzetek,népek kirobbatottak számtalan kisebb nagyobb méretű háborút is.Az áldozatok,halottak száma megszámolhatattlan.
Az én véleményem szerint a nemzetesdi működött addig ,amíg nem fejlesztették ki az atombombákat ill többi nagyobb méretű,hatótávú tömegpusztító fegyvert.
Most már max úgy működik ,ha a nemzeteket legalább egy nemzetek közötti szövetségre emeljük ,de még így sem biztos ,hogy nem fognak egymásnak ugranni.Az lenne a legjobb ,ha egy nemzetek fölötti szövetséget hozznánk létre nekik ,ami megtiltja nekik a külpolitikához való jogot.
Én maximum így tudnám elképzelni a jövőben a nemzetek meglététt úgy ,hogy nem ugranak neki egymásnak.Nyílván a külpolitikához való jog megtiltásának magával kell hozznia azt ,hogy nem lehet nekik hadseregük.
Ez nagyon maximum így tud működni háború,konfliktusok nélkűl.
28-as
Sajnos.
Én abban reménykedem ,hog az USA legyőzi a világot és mindenki felvesszi a liberál demokratikus rendszert és akkor a világunkat elkezdik egységesíteni.Szóval államok közötti,államok feletti szövetségeket kötögetnek egymás között az országok Amerikai befolyás alatt és mi után ez sikerült akkor a világban rend,béke lesz egy időre.Addig ,amíg a munkásosztály nem háborodik fel azon ,hogy az ő fizetésük sehol sincsen a felsőbb osztályokéhoz képest és végűl fellázadnak valamilyen formában,módszerrel.Ami után létrejön a szocializmus és végűl a kommunizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!